aanmeld knop
dot

Waar vind je goedkope partijen make-up?

makeup.jpg
Make-up is immens geliefd, zowel bij vrouwen en ook steeds vaker bij mannen. Make-up is een product wat zeer goed verkoopt. Toch is het vaak erg duur, en voor veel mensen dus niet altijd te betalen. Als je zelf make-up verkopen wilt, kunnen partijen make-up heel goedkoop worden ingekocht, om ze met winst te verkopen. Maar waar moet je dan zijn?

Of je nu make-up wilt kopen en vervolgens verkopen om winst te maken, of je wilt gewoon heel veel betaalbare make-up hebben, het is altijd voordeliger om het in een partij te kopen. Voor partijen make-up betaal je al snel niet meer dan 1 euro per lippenstift, nagellak, mascara, lipgloss, of voor een doosje met oogschaduw. 

 

Webshop met make-up beginnen?

Als je zelf een webshop met make-up beginnen wilt, en je koopt een partij gemixte make-up op, zet je in no-time je webshop vol met make-up. Uiteraard verkoop je de make-up duurder dan de stukprijs, je maakt dan flinke winst.

 

Partij make-up voor privégebruik

Partijen make-up kunnen ook geschikt zijn voor privégebruik. Je moet dan wel veel make-up nodig hebben. Ook heel geschikt voor beginnende visagisten, die een partij make-up voor weinig geld willen kopen.

 

Make-up verkopen op de markt

Sta je met een kraam op d e markt? Dan zijn partijen make-up ideaal om in grote getale te verkopen. Koop 1000 stuks make-up voor een paar honderd euro en verkoop de make-up per stuk voor een paar euro per nagellak, mascara, rouge, enzovoorts. Je kunt er zeer veel winst mee maken.

 

Verkopen via Marktplaats

Zoek je handel om te verkopen via marktplaats of eBay, ook dan is een partij make-up mooie handelswaar.

 

Pakketjes make-up samenstellen

Wil je meer stuks in een pakketje verkopen, is het handig om meerdere partijen op te kopen, en de make-up te sorteren en in een pakketjes samen te stellen, bijvoorbeeld een partij nagellak, oogschaduw, oog of lippen-potlood, mascara, enzovoorts. Daarna kan je pakketjes samenstellen waarin zit:

  • 1 nagellak
  • 1 lippenstift
  • 1 oogschaduw
  • 1 rouge
  • 1 mascara
  • enzovoorts

Zo'n pakketje is prima te verkopen met 100% winst. De voordelen van het inkopen in een partij zijn dan ook groot. Probeer het eens uit als je winst wilt maken.


Tags: partij make-up, make-up, goedkope make-up, lippenstiften, nagellak
Artikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2014-06-04
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving