aanmeld knop
dot

Laat de Bitcoin niet met rust

zakenman.jpg
Met Bitcoins kun je nog steeds een leuke handel opzetten, de online valuta is handig te gebruiken om via internet te betalen of om te zorgen dat je leuke spullen op het internet kunt aanschaffen.
ComputerComputer

De Bitcoin Markt is nog steeds open. De handelaren in Bitcoins leken de markt langzaam te verlaten, maar recentelijk (juni 2014) is er weer een grote opkomst in de markt van Bitcoins. Doordat de munteenheid nog steeds een aantrekkelijke investering is kiezen veel handelaren ervoor om de munt aan te schaffen en te kijken wat voor mooie winsten zij hier uit kunnen slepen. Bij onlinebitcoinskopen vind je meer info over het kopen van Bitcoin. In beginsel leek het erop dat iedereen die een investering in deze markt deed zeer rijk kon worden. De virtuele munt werd steeds meer waard en de waarde bleef dagelijks stijgen. Totdat er plotseling een daling plaatsvond, een daling die de waarde grotendeels liet verdwijnen. Inmiddels lijkt de munt er wel weer bovenop te komen en menigeen wil weer Bitcoins kopen. Maar wat kun je doen om in deze markt de beste winsten te behalen?

 

Koop niet zomaar

Het is allereerst belangrijk om na te denken over iedere stap die je zet. Bedenk bij jezelf of je volgende stap wel handig is en of je de Bitcoin nu wel of niet moet verkopen. Door rationeel na te denken maak je de beste keuzes en is de kans het grootste dat je een mooie winst kunt pakken. Het blijft natuurlijk een kwestie van investeren en hopen dat j winst maakt, dus garantie heb je niet, maar menige investeerder vind het toch de moeite van het proberen waard. De waarde kan stijgen en dalen, maar een virtuele munt is dankzij het internet voorlopig in elk geval een niet meer weg te denken verschijnsel. Je doet ook ervaring op als je Bitcoin koopt. Je maakt na een tijdje steeds minder fouten en voorkomt dat er financiële blunders begaan worden. Door te leren van je gemaakte fouten kun je zorgen dat je steeds minder fouten maakt, maar er is al een hoop dat je kunt doen voordat je de fouten gaat maken. Begin klein om te kijken wat de markt doet. Denk goed na en stel jezelf bij iedere stap die je zet de vraag of het een positieve of negatieve uitkomst zal hebben.

 

Weet wat je doet

Een vervolg op het vorige punt is natuurlijk weten wat je doet. Het is belangrijk dat je weet waar je je eigen geld in investeert, alleen zo kun je zeker weten dat je investering ook echt de beste vruchten afwerpt. Kijk daarom goed naar de waarde van de munt en houd altijd in de gaten wat de actuele waarde is. Lees goede informatie die uitgebreid gedeeld wordt op het internet om te zorgen dat je altijd de beste investering kunt maken. Alleen zo kun je goed bedenken of je vandaag wel of niet moet kopen of verkopen en zorg je dat je op de lange termijn de grote winst kunt gaan behalen. Het hoeft allemaal helemaal niet lastig te zijn wanneer je goed weet wat je aan het doen bent.

 

Voorkom teleurstellingen

Om zeker te zijn dat je niet teleurgesteld wordt tijdens de handel is het handig om de Bitcoins alleen te kopen met geld dat je kunt missen. Tenslotte is het een investering, het kan bij iedere investering voorkomen dat er factoren zijn die de waarde van de investering beïnvloeden en kunnen zorgen voor een sterke daling. Zorg daarom altijd dat je niet zomaar geld gebruikt dat je beter niet kunt missen maar gebruikmaakt van bedragen die je echt kunt missen.


Tags: Bitcoin waarde, beleggen, investering, kopen
Artikel geschreven door: Sjoerd Groen.
Publicatie datum: 2014-06-19
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving