aanmeld knop
dot

Naamkaartjes als promotie voor je bedrijf

Bestelauto.jpg
Naamkaartjes zullen de promotie van een bedrijf een stuk beter maken, het zorgt ervoor dat je sneller met klanten kunt communiceren over contactgegevens en maakt het ook voor velen mogelijk om zo snel mogelijk hun bedrijf te promoten.

Het verkrijgen van nieuwe klanten kan voor startende ondernemers zeer lastig zijn, door middel van netwerken kunnen echter zeer goede resultaten behaald worden. Het is hierbij belangrijk dat er goed gekeken wordt naar verschillende manieren om het netwerken meer vruchten af te laten werpen. Een van deze methodes is het uitdelen van naamkaartjes. Want met deze kaartjes kun jij namelijk zorgen dat veel meer potentiële klanten jouw contactgegevens bij de hand hebben en dus op ieder moment contact met je op kunnen nemen. Vind Bekijk visitekaartjes en naamkaartjes in alle soorten en maten online.

 

Meer klanten krijgen

Om meer klanten binnen te halen is het handig om altijd bereikbaar te zijn voor potentiële klanten die met eventuele vragen zitten, of die interesse hebben in jouw diensten of producten. Als je niet bereikbaar bent, loopt een potentiële klant direct door naar een concurrent. Bereikbaarheid is daarom essentieel als je succes wilt hebben met je bedrijf. Door te zorgen dat je via verschillende media te bereiken bent, zorg je dat klanten sneller met je in zee zullen gaan. Het is met name fijn (en het wekt vertrouwen) wanneer de andere partij spoedig antwoordt op vragen. Zorg daarom dat je bereikbaar bent.

 

Naamkaartjes helpen je verder

Wanneer je iemand ontmoet tijdens het netwerken dan is het fijn als je deze persoon nogmaals kunt spreken. Omdat je op een dag een groot aantal mensen ontmoet en omdat je niet de naam van al deze personen kunt onthouden is het handig om naar naamkaartjes (ook wel visitekaartjes genoemd) te vragen. Op deze manier zorg je er namelijk voor dat je alle contactgegevens van deze partij hebt en je deze niet hoeft te onthouden. Wanneer je een keer tijd hebt om het kaartje te behandelen dan heb je alle gegevens direct bij de hand en kun je zorgen dat je binnen enkele minuten aan de lijn hangt met deze persoon. Het kopen en verkopen van producten of diensten gaat zo een stuk gemakkelijker en persoonlijker.

 

Wat is belangrijk als je een naamkaartje ontwerpt?

Als je zelf de kaartjes gaat ontwerpen dan is het belangrijk om te kijken welke elementen belangrijk zijn tijdens de samenstelling. Zo weet je zeker dat je een kaartje hebt dat perfect aansluit bij je eigen wensen en dat het ook het publiek waaraan je de kaartjes gaat geven, aanspreekt. Om hier voor te zorgen moet je minimaal je eigen contactgegevens weergeven, daarnaast is een bedrijfslogo natuurlijk ook onmisbaar. Als je dan nog ruimte over hebt op het kaartje kun je eventueel ook nog een bedrijfsmotto op de naamkaartjes laten printen. Zo kun je in een of twee zinnen de kern van je bedrijf weergeven en zorgen dat dit voor potentiële klanten snel duidelijk is. Contactgegevens die van belang kunnen zijn:

  • bedrijfsnaam
  • je eigen naam
  • je functie binnen het bedrijf
  • adresgegevens
  • telefoonnummer waarop je bereikbaar wilt zijn
  • e-mailadres
  • eventueel website adres van je of een bedrijf

Snel visitekaartjes in huis

Het is fijn als je de naamkaartjes snel in huis hebt, zo kun je direct aan de slag met het uitbreiden van je netwerk en ook op korte termijn al met potentiële klanten gaan werken. Zorg daarom dat je kaartjes bestelt, zo weet je zeker dat deze ook snel bij jou thuisbezorgd worden. Het voorkomt een hoop gedoe en maakt het allemaal zeer eenvoudig om klanten te werven.


Tags: naamkaartjes, visitekaartjes, bedrijfskaartjes, promotie, klanten vinden
Artikel geschreven door: Sjoerd Groen.
Publicatie datum: 2014-06-19
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving