aanmeld knop
dot

Defecte onderdelen in je iPhone?

iphone.jpg
Is je iPhone per ongeluk kapot gegaan? Gelukkig zijn er allerlei onderdelen die je gewoon los kunt kopen en waarmee je dus zeer eenvoudig zelf de iPhone weer zo goed als nieuw kunt maken. Zorg daarom voor de goede onderdelen en een gereedschapssetje en je kunt aan de slag.
ComputerComputer

Gelukkig snel te vervangen

Een defect aan je smartphone is nooit fijn, het zorgt er namelijk voor dat je de telefoon enkele dagen niet kunt gebruiken. Doordat bezigheden in ons dagelijks leven steeds meer afhankelijk beginnen te worden van de vele mogelijkheden van onze smartphone, is het lastig om een dag zonder de technologie te leven. Je mist je telefoon dan enorm.

 

Kapotte iPhone repareren

Een defect aan de telefoon kan gelukkig snel opgelost worden. Er zijn bijvoorbeeld voor de iPhone onderdelen verkrijgbaar die het gemakkelijk maken om defecte onderdelen snel en efficiënt te vervangen voor nieuwe onderdelen die perfect werken.

 

Help, mijn iPhone is kapot

Het kan zomaar voorkomen dat je iPhone kapot is, soms gaat een bepaald onderdeel zomaar spontaan stuk of het gaat kapot ten gevolge van een val vanaf enkele meters. Wat de aard van de schade ook is, er is meestal een eenvoudige remedie voor te vinden. Je kunt het namelijk gemakkelijk vervangen en de iPhone dus eenvoudig repareren. Kijk eens naar producten voor de iPhone. Zo voorkom je dat je telefoon lang kwijt zult zijn aan een bedrijf dat de reparatie uitvoert en je kunt de telefoon snel weer gebruiken.

 

Zelf je iPhone repareren

Als je garantie op je iPhone hebt moet je nooit zelf knutselen aan het apparaat. Dan verspeel je namelijk je recht op garantie. Maar is je garantie verlopen en heb je geen verzekering, dan is reparateur peperduur. Dan kan het handig zijn om de smartphone zelf te repareren. Een groot voordeel van het zelf uitvoeren van de reparatie is de kostenbesparing. Doordat je de reparatie zelf uitvoert mag je genieten van een prachtige prijs. Je betaalt helemaal geen arbeidskosten, en dit is juist de kostenpost die een reparatie zo duur maakt. Het is dus slim om het helemaal zelf uit te voeren. Je moet echter wel weten wat je doet en een beetje handig zijn. Vraag anders een kenner om hulp.

 

Nog meer voordeel

Een andere reden om dit helemaal zelf uit te voeren is de snelheid. Normaal moet je een dag of twee wachten voordat je de telefoon weer kunt ophalen bij het reparatiebedrijf. Dit is voor velen te lang. Je wilt immers gewoon het liefst dezelfde dag nog je telefoon weer gebruiken en er niet zo lang op moeten wachten. Dit voorkom je door de reparatie uit te voeren met de speciale iPhone onderdelen die uitgebreid verkrijgbaar zijn. Hierbij bestel je eenvoudig alle onderdelen die je denkt nodig te hebben en wacht je maximaal een dag op je producten. Zodra je deze in huis hebt kun je zorgen dat alles snel gerepareerd is. Zo heb je snel weer een telefoon die naar behoren werkt en dus ook precies doet wat jij wilt dat de telefoon doet. Dit is dan ook een geweldig voordeel van het zelf repareren van je iPhone. Voer het daarom voortaan lekker zelf uit en pak alle voordelen die hierbij komen kijken. Geen grote investering, je telefoon gewoon altijd bij je kunnen houden en nooit onnodig wachten tot je telefoon eindelijk gerepareerd is. Zo weet je zeker dat alles goed wordt uitgevoerd en voorkom je dat je de telefoon lange tijd niet kunt gebruiken. Knutsel echter wel alleen aan een iPhone als je er verstand van hebt.

 

iPhone 6, laatste nieuwtjes

iPhone 5 los kopen, of een abonnement?
iPhone op vakantie


Tags: iPhone kapot, zelf repareren, onderdelen iPhone
GamesGamesArtikel geschreven door: Sjoerd Groen.
Publicatie datum: 2014-06-19
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving