aanmeld knop
dot

Je keuken vernieuwen met natuursteen

huisje.jpg
Wanneer je de keuken een nieuwe uitstraling wil geven doet een natuurstenen aanrechtblad wonderen. Werkbladen van natuursteen zijn in veel variaties verkrijgbaar, zoals graniet, een strak composieten blad of het harde materiaal terrazzo. Wat je voorkeur qua materiaal en kleur ook is, het werkblad is het centrum van je keuken. En als deze wordt vernieuwd straalt de gehele keuken dit uit.
KlussenKlussen

Slim besparen op een keukenverbouwing

Wanneer een keuken is verouderd hoeft deze vaak niet helemaal vervangen te worden. Geheel vervangen brengt veel kosten met zich mee, terwijl het in het merendeel van de gevallen niet nodig is:

  • Wanneer de basis van de keuken goed is, is een opknapbeurt in combinatie met een nieuw keukenblad ruim voldoende.

Dit scheelt duizenden euro's en het eindresultaat is vrijwel hetzelfde. Het is nu ook zeer goed mogelijk om aanrechtbladen via internet aan te schaffen. Door middel van bijvoorbeeld van een specialistisch online bedrijf als Uw Keukenblad gebruik te maken. Zo bespaar je dus ook nog eens op de bladen zelf. Want doordat dit soort bedrijven vooral online opereren zijn er voor hen ook weinig kosten. Hierdoor kunnen de keukenbladen aan worden geboden voor een veel lagere prijs dan door winkels met dure showrooms en het personeel wat hierbij komt kijken.

 

Een natuursteensoort voor elke stijl

Er zijn vier soorten natuursteen die voornamelijk worden gebruikt voor aanrechtbladen.

  1. Graniet. Met haar organische accenten zorgt dit materiaal voor een natuurlijke sfeer.
  2. Composiet. Dit is een populaire soort die vaak wordt gebruikt voor keukens met een moderne stijl.
  3. Terrazzo. Deze natuursteensoort heeft Italiaanse roots. Het zijn unieke bladen waar zelfs tegeldeeltjes in worden verwerkt. Ze worden ambachtelijk gemaakt en hebben een echte mediterraanse sfeer.
  4. Keramiek. Perfect voor een luxueuze, industriële stijl. Daarnaast is dit de hardste soort die verkrijgbaar is, deze werkbladen zijn zelfs bestand tegen de meest agressieve chemicaliën.

Materiaal aanrechtblad

De materiaalsoort is belangrijk voor hoe de keuken wordt gebruikt, alsook de stijl die je keuken moet uitstralen. Daarbij heeft ook elke materiaalsoort verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo is er voor elke stijl en elke wens het juiste keukenblad te vinden. 

 

Het is dus de moeite waard om eerst te denken aan een nieuw aanrechtblad in het geval je een nieuwe keuken ambieert. Vooral in een periode waar men niet meer zoveel heeft te besteden is dit de perfecte oplossing. Het aanrecht is namelijk de spil van de keuken en zorgt ervoor dat de gehele keuken er weer als nieuw uit komt te zien.

 

Bouwtekeningen nodig?
Zelf een keuken bouwen?
Nieuwe keuken. Waar moet u zijn?
PushBoy, Easybin, Brabantia Touch, afvalemmers


Tags: keuken, aanrecht, interieur, besparen
Design en lifestyleDesign en lifestyleArtikel geschreven door: wouts.
Publicatie datum: 2014-06-21
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving