aanmeld knop
dot

Samsonite koffers

cruise maken.jpg
Samsonite is een koffermerk welke niet meer weg te denken is uit ons leven. Samsonite is een merk dat vrijwel iedere Nederlander wel zal kennen. Je komt dit merk koffers dan ook op elk vliegveld en station tegen.

Het merk Samsonite staat bekend om haar bijzonder goede kwaliteit koffers en hetzelfde geldt voor de reistassen van dit beroemde merk. Samsonite heeft haar goede naam dan ook aan deze superieure kwaliteit te danken. Samsonite zorgt niet alleen voor hoog kwalitatieve koffers. Ze zijn ook vooruitstrevend. Zo zijn ze altijd op zoek naar manieren om de beste koffers te creëren. Zo ontwikkelen ze erg lichte koffers die toch heel stevig zijn.

 

Curv Technolgie

Om dit te bereiken heeft Samsonite de Curv technologie ontwikkeld. De koffers van de lijn Cosmolite zijn door deze technologie nu nog lichter. Deze technologie is exclusief voor Samsonite en het betreft het sterkste en lichtste materiaal.

 

De collectie Samsonite koffers

In de collectie van Samsonite kan je veel verschillende soorten koffers terugvinden. En ze zijn echt niet alleen maar kwalitatief en stevig, ze zien er ook ontzettend mooi uit. Door haar diverse aanbod kan eigenlijk iedereen wel een koffer vinden die bij hem of haar past. Ook biedt Samsonite koffers voor ieder soort vakantie. Zo kan je Samsonite kinderkoffers, trolleys, handbagage koffers en grote koffers vinden. En dit alles in heel veel verschillende kleurvarianten. Er zijn reiskoffers te verkrijgen voor:

  • mannen
  • vrouwen
  • kinderen
  • neutraal

Er zijn reiskoffers met twee wielen maar ook met vier wielen te verkrijgen. En er zijn handkoffers van Samsonite verkrijgbaar met en zonder slot.

 

Diverse series

Er zijn verschillende series van de Samsonite koffers. Elke serie speelt in op de behoeften van een specifieke doelgroep. Het is dan ook vaak verstandig om je goed te laten informeren wanneer je besluit om een Samsonite koffer aan te schaffen. 


Tags: koffer, koffers, samsonite, samsonite koffers
Artikel geschreven door: LisaVbeek3.
Publicatie datum: 2014-07-07
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving