aanmeld knop
dot

Mooie woonkamer inrichting

dreamshuisje.jpg
In onze woonkamer brengen we veel tijd door. Je ontvangt er bezoek, kijkt er naar je favoriete series en drinkt er je welverdiende kopje koffie. Dan kunnen we er maar beter voor zorgen dat die woonkamer een beetje een leuke ruimte is. Dat blijkt soms nog best een opgave te zijn, zeker als meerdere huisgenoten daar over willen beslissen.
KlussenKlussen

De woonkamer is van iedereen

Wat de een leuk vindt, vindt de ander misschien niks. De woonkamer moet je met het hele gezin delen. Hij is niet van één persoon. Papa wil die grote luidsprekerboxen naast de tv zetten en veel ruimte voor een groot scherm. Mama wil daarentegen een leuk dressoir of een mooie bank. De kinderen willen genoeg ruimte om te spelen. Hoe zorg je er nou voor dat iedereen het naar zijn zin heeft? Zoals met alles komt het aan op het sluiten van compromissen. Is je woonkamer groot genoeg, dan kun je een speelhoek voor de kinderen creëren. Met de juiste opbergkasten hoeft het ook geen rommeltje met rondslingerend speelgoed te zijn.

 

Slim met ruimte omgaan

Heb je beperkt de ruimte? Dan moet je nog slimmer zijn. Misschien kun je een leuk dressoir uitzoeken waarop je die tv kwijt kunt (een iets kleiner model beeldscherm mag ook best). In het dressoir kun je dan apparatuur als die spelcomputer, die receiver en die mediabox kwijt. Daar staan ze niet zo in het oog, maar kunnen ze toch altijd gebruikt worden. Als een dressoir een beetje te veel van het goede is, kun je ook een mooi tv-meubel uitzoeken. Dit zijn tegenwoordig ook vaak meubelstukken waar je je niet voor hoeft te schamen.

 

Iedereen iets voor zichzelf

Naast deze compromissen is het prettig wonen als iedereen iets voor zichzelf met de woonkamer mag doen. De kinderen willen misschien graag een keukentje, de heer des huizes ziet graag die mooie salontafel en de vrouw des huizes wil een aantal planten neerzetten. Om je woonkamer heel leuk in te richten kan je eens kijken bij a-meubel. Nu alleen nog kijken of alles gecombineerd kan worden. Maar daar komen jullie vast wel uit.


Tags: woonkamer, interieurtips
Design en lifestyleDesign en lifestyleArtikel geschreven door: Doyoucopy.
Publicatie datum: 2014-07-08
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving