aanmeld knop
dot

Grote BH maten winkel. Grote rugmaat en grote cups

dreamstime_xs_23388860.jpg
Menige vrouw is op zoek naar een echt grote BH, met een rugomvang van 120 of 130 centimeter. Dat grote bh's zeer moeilijk te vinden zijn, weten zwaarlijvige vrouwen als geen ander. Zelfs grote maten winkels verkopen meestal geen grotere bH dan bijvoorbeeld maat F of G 115. Fijn dat die grote cupmaten er zijn, maar met de rugomvang lijkt niemand rekening te houden. We zijn voor u op zoek gegaan.

Waar kunt u echt grote Bh's kopen, met een grote rugomvang? Een grote bh vinden met een rugomvang groter dan 115 centimeter, waar vind u die? Er zijn steeds meer winkels waar je grote bh's kunt krijgen. Vrijwel elke grotere kledingwinkel houdt tegenwoordig rekening met de vele zwaarlijvige mensen. De bh's gaan echter maar zelden breder dan 115 cm omvang. Dat is voor zeer zware vrouwen niet groot genoeg. Die bh's knellen, zitten niet lekker, veroorzaken striemen en bovendien staan ze niet mooi.

 

Knellende bh

Als een bh knelt dan zit hij absoluut te klein. De band is dan te krap voor de omvang van de rug. Veelal is de cup geen probleem, die zijn overal te koop, maar een grote rug omvang is zoeken naar een speld in een hooiberg. Zaken zoals BonPrix en Otto verkopen wel grote bh's, maar niet met een grote rugomvang.  De enige die wel zeer grote bh's verkoopt voor zover ik heb kunnen vinden is:

  • Meyer-Mode (zoek op de site door uw bh maat in te tikken)

Grote maten bh

Grote maten bh's zijn moeilijk te vinden, maar het is belangrijk dat je een goede bh draagt, met name als je erg dik bent. Zware vrouwen hebben meestal ook zware borsten. Deze hebben juist een goede ondersteuning nodig. Als je een bh draagt die goed past in een grote maat, zitten je kleren ook een heel stuk beter, en het oogt slanker.

 

Grote maten tot maat 66

Grote maten kleding vind je tegenwoordig ook in gewone confectie bij warenhuizen, maar de maten gaan voor vrouwen dan maximaal tot maat 58/60.  Dit is prima voor de meeste vrouwen met een maatje meer, maar heb je een grotere maat nodig dan maat 58, dan is het heel hard zoeken nar geschikte kleding. Ook daarvoor kun je terecht bij bovengenoemd Meyer-Mode. zeer betaalbaar, mooie kwaliteit, en hippe grote kleding. Te koop zijn onder andere:

  • Lingerie tot maat 66 en Bh's tot maat F125
  • Bloesjes tot maat 66
  • Jeans en leggings tot maat 66
  • Jurkjes en jassen
  • overige damesmode en herenmode

Tags: Grote BH maten winkel, rugomvang, F125, E125, DD125, DD120, D120, XXXL
Artikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2014-07-09
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving