aanmeld knop
dot

Goedkoopste supermarkt van Gekke Gerrit

dreamshuisfree_7628577.jpg
Bij Gekke Gerrit kan je terecht voor heerlijk vers voedsel voor heel weinig geld. Hoe dat kan? Gerrit uit Wageningen koopt partijen voedsel bij supermarkten op tegen een zeer lage prijs, omdat het fruit, sap, pasta enzovoort nog ‘maar’ twee weken houdbaar is bijvoorbeeld. Het kan ook niet geschikt voor de supermarkten zijn, omdat het etiket er scheef op is geplakt of het weer wordt slechter waardoor sappen minder hard lopen.

Kortom, bij gekke Gerrit koop je kwalitatief voedsel voor weinig geld, omdat een supermarkt het niet goed genoeg vindt.

 

Studenten

De ondernemer is er zeker van een goudmijntje in handen te hebben. Vooral in studentensteden zal de formule vrijwel zeker aanslaan. Studenten hebben doorgaans minder geld te besteden en kunnen voor weinig geld goede producten inslaan. Wie wil dat nou niet? Gerrit wil in de toekomst daarom graag uitbreiden naar Amsterdam, Arnhem en Nijmegen. Helaas verkoopt Gerrit geen vers vlees en verse groente, maar wel vers brood. Zijn supermarktje van 500 verschillende producten zal zeven dagen per week open zijn.

 

Goedkoop en duurzaam

Zijn hele winkel draait om alles zo goedkoop mogelijk aanbieden. Dat slaat in eerste instantie natuurlijk op de producten, maar ook aan de winkelinrichting wil hij geen geld verspillen. Het ziet er dus niet zo uit als de Albert Heijn of de C1000, maar je zal er pallets vinden en led-verlichting. Maar wat maakt het uit, wie wil er nu betalen voor mooie verlichting en de schappen van een supermarkt? Naast goedkoop staat duurzaamheid bij Gerrit ook hoog in het vaandel. Zo zullen er bij hem in de winkel nooit plastic, maar enkel papieren zakken te vinden zijn. Waarom andere supermarkten dat niet doen is hem een raadsel, want in Amerika weten ze niet beter.

 

App

Gerrit heeft ook een app op de markt gebracht die je een seintje geeft als een product nog goedkoper is dan anders. Super voor als je een feestje wil geven! De app stelt ook recepten samen die bestaan uit alle aanbiedingen. Heb je zelf een lekker recept dan kun je die ook gewoon via de app delen met een foto erbij.


Tags: supermarkt, papieren zakken
Artikel geschreven door: MPaul.
Publicatie datum: 2014-07-11
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

gast - 2014-09-13 12:11:16  
Goed concept, gekke prijzen en vriendelijke hulpvaardige personeel. Veel mensen begrijpen het concept nog niet, maar daar zal verandering in komen. Het is geen supermarkt maar een discounter. Ik zeg top!Reageer
U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving