aanmeld knop
dot

Waar kan je parkeren bij Schiphol in Aalsmeer?

vliegen.jpg
Op reis, zakenreis of vakantie? Eenmaal bij Schiphol wil je je auto veilig kunnen parkeren. Rondom Schiphol zijn een aantal parkeerterreinen waar je terecht kunt. Veelal vol, of duur. Gelukkig zijn er perfecte alternatieven, zoals Parkeren in Aalsmeer en dan met een gratis shuttlebus naar Shiphol gereden worden door een chauffeur. Betaalbaar, veilig. Een aanrader!

Parkeren bij Schiphol regio Aalsmeer kunt u regelen bij Travel Parkingservice. Goedkoop parkeren vlakbij Schiphol. Je kunt vervolgens met een zogenaamde shuttlebus naar Schiphol. De rit is gratis en duurt slechts enkele minuten. Deze service is er 24 uur per dag, 7 dagen per week. Nooit wachttijden en altijd op tijd voor je reis. Alles is keurig geregeld. Ook de terugreis staat de shuttlebus weer voor je klaar en brengt je meteen weer terug naar je auto op de parkeerplaats.

 

Parkeerplaats Aalsmeer bij Schiphol

Aalsmeer ligt nabij Schiphol en is daarom een uitstekende plek om je auto te parkeren. Zowel zakelijke reizigers als vakantieliefhebbers kunnen bij Travel Parkingservice Aalsmeer terecht. De gratis transfer tussen de luchthaven en het parkeerterrein zorgt ervoor dat je snel op Schiphol bent. Ondertussen staat je auto veilig geparkeerd. Je kunt kiezen uit:

  • overdekt in de parkeergarage
  • parkeerterrein topdek

Beiden zijn bewaakt maar in de overdekte lagen van de parkeergarage staat een auto droog en beschermd tegen weersinvloeden. Op het topdek staat de auto op zich niet anders als elke nacht buiten op straat, maar in dit geval is de parkeergarage wel bewaakt natuurlijk, dus toch een heel stuk veiliger.

 

Parkeerplaats bij Schiphol reserveren

Je kunt vooraf reserveren en dit is met nadruk aan te raden. Als je aankomt bij het parkeerterrein word je direct geholpen. Je kunt zelf je auto parkeren en zelf je sleutels bij je houden. Je hoeft deze dus niet af te geven. Voordat je je auto parkeert kan het beste de bagage in de shuttlebus worden overgezet. Daarna zet je je auto op een plek waar je hem geparkeerd wilt hebben, dit kan in de overdekte parkeergarage zijn of op het topdek. Het topdek is niet overdekt. Deze keus is ook afhankelijk van hoelang je weg zal zijn. Overdekt parkeren is duurder dan op het topdek, maar beide opties zijn zeker betaalbaar.

 

Parking & Transfer

Maak je gebruik van Parking & Transfer dan komt het erop neer dat je bij aankomst je auto in de parkeergarage zet, incheckt, en vervolgens gebruik maat van de gratis shuttlebus die jou/jullie direct naar Schiphol brengt. Je bagage gaat mee in de shuttlebus en je krijgt hulp van de chauffeur(s) van de shuttlebus om de bagage in de shuttlebus te zetten. Je bent dan al vlakbij Schiphol. Even later word je netjes afgezet bij Schiphol, en opnieuw geholpen met het uitladen van je bagage. Als je weer terugkomt van de reis bel je de chauffeur. Deze is 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Je kunt ook vooraf reserveren dat de chauffeur er al staat natuurlijk. Even later wordt je weer netjes naar de parkeerplaats terug gereden, en je zet je bagage terug in je auto en rijdt naar huis. Travel Parkingservice Aalsmeer
 

Conclusie

Een zeer goede service van deze parkeerservice. Men doet er alles aan om te zorgen dat de reizigers het zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt om bij Schiphol te parkeren. De gratis shuttlebus is ideaal en snel. De mensen zijn klantgericht en altijd bereikbaar. En het is niet duur.

Tags: parkeren schiphol, parkeren aalsmeer
Bronnen: Travel Parkingservice Aalsmeer
Artikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2014-07-15
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving