aanmeld knop
dot

Clockwork Tales of Glass and Ink in de winkel

logo-tekst.jpeg
Liefhebbers van avontuur spelletjes opgelet. Denda Games heeft het aanbod wederom vergroot. Het is en blijft ongelofelijk dat het aanbod steeds maar blijft groeien ondanks de verandering in de markt. De markt heeft zich nu meer verplaatst naar het internet en dit is daarom ook de reden waarom Denda een eigen website heeft
ComputerComputer

De succesvolle Poolse ontwikkelaar Artifex Mundi doet het weer: Weer een prachtig 'zoek en vind' avontuur ontwikkelen dat garant staat voor uren speelplezier, boordevol puzzels, verborgen objecten en een spannende ontknoping van het spel. Van alle computer spelletjes ontwikkeld door Artifex Mundi is dit een topper van de bovenste plank.

 

Clockwork Tales of Glass and Ink

In Clockwork Tales of Glass and Ink, de collector’s edition, moet de speller professor Ambrose opsporen en de oorzaak achterhalen van onnatuurlijke aardbevingen die de wereld teisteren. De professor heeft gezworen niet eerder te rusten voordat hij de oorzaak van deze aardbevingen heeft achterhaald. De spelletjes die de speler moet spelen, dragen bij tot de uiteindelijke oplossing voor dit mysterie.

 

De professor wordt hierbij geholpen door special agent Evangeline, samen met Matthew de mechanische kraai wordt de speler iedere seconde gevangen gehouden in een spannend spel waarbij de uitkomst op zich zachts gezegd verbazingwekkend te noemen is. Kortom van alle spelletjes die Denda Games heeft uitgegeven is deze zeker niet te missen, Denda Games wenst de spelers dan ook veel speelplezier.

 

Online spelletjes

Toen het aantal online verkopen van zoek en vind, time management, 3 op een rij, Mahjong, avontuur, strategie, puzzel en kaartspelletjes aan het einde van 2007 een steeds sterkere groei doormaakte, zag Denda Games al snel een potentieel succes in het uitbrengen van deze online spelletjes in de winkels.

Het aanbod casual games in het assortiment van Denda Games gegroeid tot meer dan 450 titels. Denda Games streeft ernaar om iedere dag een nieuw online download spelletje en wekelijks een spel op CD-rom uit te brengen.

 

De leden van de Denda Casual Games Club krijgen al het Denda nieuws direct te horen, kan deelnemen aan acties en prijsvragen maar is bovenal lid van de Denda Games Familie en kan daardoor ervaringen uitwisselen met andere leden van de club, helpdeskvragen stellen en extra ondersteuning krijgen.


Tags: denda, games, online, spelletjes
Bronnen: Denda
ComputerComputerArtikel geschreven door: neuveldenda.
Publicatie datum: 2014-07-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving