aanmeld knop
dot

De Corten tuinhaard, een van de laatste trends

VUUR3.jpg
Wellicht heeft u ze al een paar keer voor bij zien komen, de tuinhaarden van cortenstaal (ook wel corten tuinhaard genoemd.) Ze worden namelijk steeds populairder. Weet u wat een tuinhaard van cortenstaal inhoudt en waarom deze specifieke tuinhaarden zo populair zijn?

Lange levensduur

Cortenstaal staat bekend om zijn lange levensduur. Dit heeft te maken met de roestlaag die op de buitenste laag zit, welke een beschermende werking heeft. Deze roestlaag laat namelijk geen zuurstof door, wat voorkomt dat het materiaal verder roest. U zult dus lang plezier beleven aan een tuinhaard vervaardigd uit cortenstaal. Wel is het belangrijk om te vermelden dat er:

  • geen water op de tuinhaard mogen blijven liggen
  • geen bladeren op de tuinhaard mogen blijven liggen

Omdat water en bladeren kunnen zorgen voor zwakke plekken in de laag.

 

Waarom een tuinhaard?

De tuinhaard biedt een enorme gezelligheid in de avonduren. Steeds meer mensen ontdekken de sfeer en de voordelen van een tuinhaard. 's Avonds urenlang praten bij je eigen open haard, in de buitenlucht, drankje en hapje erbij. Het is puur genieten.

 

De warme kleur

Het uiterlijk van een corten tuinhaard is ook één van de redenen waarom dit type haard zo populair is. Tuinhaarden van cortenstaal krijgen na verloop van tijd een warme roestbruine kleur, die weer te danken is aan het materiaal zoals beschreven in de alinea hierboven. Deze roestige kleur geeft de tuinhaard een stoer en robuust uiterlijk, wat veel sfeer kan toevoegen aan uw tuin.

 

Een eye-catcher in uw tuin

Tuinhaarden zijn in veel verschillende designs verkrijgbaar, waaronder veel unieke en opvallende ontwerpen. Bent u op zoek naar een tuinhaard die tevens een ere-catcher is voor in uw tuin? Zoek dan eens op tuinhaard en u zult veel prachtige ontwerpen vinden.

 

Bouwtekeningen nodig voor tuinmeubels?
Lekker zonnen op aluminium ligbedden


Tags: tuinhaard, corten, corten tuinhaard, cortenstaal, terraskachel

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: jessicarelaxliving.
Publicatie datum: 2014-07-22
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving