aanmeld knop
dot

Snel online geld verdienen

dreamstime_xs_24667193.jpg
Tegenwoordig zijn er heel veel mensen werkeloos. Er is een groep van afgekeurde mensen, thuisblijvende moeders en vaders, oudere mensen die moeilijk nieuw werk kunnen vinden, jongeren zonder de gewenste opleiding en natuurlijk het uitblijven van ervaring van de laatste groep.
ComputerComputer

De oplossing is werken vanuit thuis en hiermee geld verdienen. Het is gelukkig allemaal mogelijk.

  1. Werken vanuit huis

Wie wil dat nou niet? Werken vanuit huis. Tegenwoordig kan het gewoon. Internet bied zoveel mogelijkheden. Op internet word nog steeds miljarden euro’s verdiend. Als je ook kijkt naar bijvoorbeeld de lijst van de rijkste mensen op de wereld zullen er een aantal op de lijst staan die je wel kent zoals bijvoorbeeld Oprah Winfrey en Bill Gates, maar ook zul je onbekende namen tussen staan. Grote kans dat deze mensen hun geld verdienen met of op het internet.

 

Moet je voorstellen dat je in de ochtend wakker wordt, je maakt een kopje koffie voor jezelf, leest de krant en kruipt hierna een paar uurtjes achter de computer. Meer is er niet nodig om snel en makkelijk geld te verdienen. Het vergt echter wel een flinke tijdsinspanning, vooral de eerste paar jaar.

 

Eigen product

Er zijn veel mogelijkheden om snel en natuurlijk makkelijk geld te verdienen op het internet. Je kunt bijvoorbeeld een eigen product op internet verkopen, iets wat je zelf hebt gemaakt. Je kunt ook een dienst aanbieden, zoals klusjesman of schoonmaker. Als dit te veel moeite is kan je ook geld verdienen zonder dat je er zelf iets voor hoeft te maken, dit scheelt kosten voor het maken van het product. Je verkoopt dan de producten van anderen, bijvoorbeeld van bedrijven.

  1. pluspunten van geld verdienen op het internet.

Als je fan bent van online geld verdienen kan je beginnen met het worden van een affiliate. Dit is een duur woord voor internet marketing. Tegenwoordig worden vaak producten aangeboden op internet, maar om deze gepromote te krijgen word er gevraagd aan een groep mensen hier reclame voor te maken. Deze reclame word gekoppeld met het product en hier verdien jij dan dus je geld mee want als iemand het product koopt waar jij reclame voor maakt krijg jij een percentage van het verdiende bedrag. Dit kan oplopen tot soms wel 90%. Vaak is het ongeveer 5 a 10%, bruto.

 

Kort samengevat betekend dit voor jou dat je een reclamepraatje hoeft te maken op het internet, dit hoeft niet langer te duren dan bijvoorbeeld een half uurtje per bericht. In dit bericht plaats je een affiliate link met het product en elke keer dat iemand het product koopt krijg jij een commissie.

 

Ook als je op vakantie bent en er koopt iemand het product dat jij promoot krijg jij gewoon de commissie. Je kunt dus net zo veel geld verdienen als je zelf wilt. Als jij tijd hebt om 1 reclame bericht per dag te schrijven en er zijn 5 mensen die jouw product kopen kan het bedrag hoog oplopen. Je kan dus makkelijk honderden euro’s bijverdienen maar je kunt ook, als je er iets meer tijd en energie in steekt duizenden euro’s mee verdienen. Hoe meer artikelen je kunt plaatsen met de betreffende links, hoe meer inkomsten je zal genereren. Als je een paar honderd artikelen geschreven hebt is het denkbaar dat je ongeveer 50,- per maand verdient, als je een paar duizend artikelen geschreven hebt ongeveer een paar honderd per maand. Sommige producten leveren echter hoge commissies op als je ze verkoopt, en dan kan het sneller gaan.

 

Alle tips die ik hierboven heb genoemd kun je terug vinden bij Geldgorilla geheimen. Dit is een website die veel tips en tricks heeft als het gaat om snel en makkelijk geld verdienen, door middel van affiliate maar ook door bijvoorbeeld YouTube. Zij leggen je in normaal Nederlands uit wat de beste en slechtste manieren zijn die je kunt gebruiken om op het internet geld te verdienen en ook leggen ze je uit waar je dit bijvoorbeeld het makkelijkst kan doen.


Tags: snel verdienen, makkelijk, online
Artikel geschreven door: Lovelyleonie.
Publicatie datum: 2014-07-25
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving