aanmeld knop
dot

Verduisterende rolgordijnen op maat

Kunststof kozijnen.jpg
Voor verduisterende rolgordijnen op maat kunt u kiezen voor hoogwaardige rolgordijnen in alle mogelijke soorten, maten, stoffen en uitvoeringen. En de rolgordijnen passen werkelijk altijd, als u de rolgordijnen op maat laat maken.
KlussenKlussen

Met name in slaapkamers, kinderkamers en zolderkamers zijn verduisterende rolgordijnen een geweldige uitkomst. Dergelijke rolgordijnen zijn gemaakt van sterke, duurzame stoffen. Het verduisterende effect is hierdoor optimaal. En door allerlei nieuwe uitvindingen en toepassingen werken de moderne rol-technieken perfect. Dit heeft ook tot gevolg dat de bediening van deze moderne en trendy rolgordijnen erg eenvoudig is. Ze 'lopen' allemaal soepel. En dus zullen ook uw kinderen de rolgordijnen snel en gemakkelijk open en dicht kunnen doen! Ook wat stoffen betreft, is er een grote ontwikkeling geweest de afgelopen jaren. De huidige generatie verduisterende stoffen houdt echt al het licht tegen.

Half verduisterende en transparante rolgordijnen

Naast verduisterende rolgordijnen worden er ook half verduisterende en transparante rolgordijnen gemaakt. En ook hiervoor geldt dat de keuze eindeloos is. Neem gerust de tijd goed rond te neuzen, zodat u uiteindelijk precies vindt wat u zoekt. Veel mensen kiezen voor rolgordijnen omdat ze mooi staan, handig zijn, goed verduisteren en makkelijk te bevestigen zijn. Ook houden ze uw huis koel in de zomer.

 

Wel of geen rolgordijnen?

De een wil liever gewone gordijnen, de ander houdt van strak, en kiest voor rolgordijnen. Met rolgordijnen kunt u kamers verduisteren en u kunt ook kiezen voor zonwerende rolgordijnen. De pluspunten van rolgordijnen zijn bijvoorbeeld:

  • Er zijn zoveel varianten dat u altijd slaagt.
  • Rolgordijnen, ook de verduisterende versies, zijn anno 2014 ware designproducten en dus een opluistering van uw huis.
  • Doordat de rol-technieken zo veel beter zijn als vroeger, zijn rolgordijnen ook vooral handig en praktisch.
  • En ze zijn helemaal precies op maat te maken.

Samengevat: een rolgordijn is allang niet meer 'zomaar een rolgordijn'. Er zijn heel trendy stijlen, ook op het gebied van de verduisterende gordijnen. Ze zijn functioneel en tegelijkertijd een mooie aanvulling of accentuering van uw interieur.


Tags: rolgordijnen, verduisterende gordijnen, zonwerend
Design en lifestyleDesign en lifestyleArtikel geschreven door: Roosveenendaal.
Publicatie datum: 2014-07-30
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving