aanmeld knop
dot

World of Warcraft addons voor de Pc of Mac kopen?

wordlofewarcraft mists.jpg
Addons voor World of Warcraft zijn erg populair aan het worden. Met de juiste Addons kan je bergen geld verdienen, omdat de Addons het werk voor je doet. Het is legaal en ideaal voor iedereen die zeer veel goud wil verdienen in World of Warcraft. Met de best beoordeelde Addon Tycoon, waar dit artikel over gaat, stroomt het goud in wow bij je binnen.
ComputerComputer

Als je veel goud in World of Warcraft wilt maken kan je natuurlijk op de oude bewerkelijke manier te werk gaan, maar het duurt dan zeer lang voordat je wow miljonair bent. Met het Amerikaanse Addon Gold Tycoon ben je in no time een grote goudklopper op wow.  Deze Addon scant auction house automatisch af naar de producten waarmee je direct het meeste goud verdient.

 

Wat zijn Addons voor World of Warcraft?

Een addon is een software programma wat je installeert op je PC of op de Mac, en de Addon neemt dan werk van je uit handen, in dit geval op WoW. Goud verdienen op World of Warcraft is een noodzaak, omdat alles wat je in de game nodig hebt om oersterk te worden, heel veel goud kost. Daarom is elke speler naarstig op zoek naar goud. Je verdient eerst koper. 100 koperstukken is 1 zilver, 100 zilverstukken is 1 goudstuk. Als je gewoon Wow speelt heb je op een bepaalt moment misschien een paar honderd goud bij elkaar gespeeld, maar dat is helemaal niet genoeg om machtige sterke gear (kleding en wapens) te kopen.  Door questen te doen en in Dungeons te spelen, verdien je weer wat extra bij, maar op de gewone manier word je nooit erg rijk. Zelfs al heb je 2000 goud dan kan je nog lang niet kopen wat je zou willen. Als je daar geen probleem mee hebt is het ook geen probleem, maar menigeen wil wel degelijk de leukste items kopen, de prachtigste mounts of een mechanical chopper (een motor) waarop je rond kunt rijden in de game, of zelfs een eigen vliegmachine. World of Warcraft heeft de mest fantastische rijdieren, kleding en gekke items. Je kunt ze allemaal kopen als je maar stinkend rijk wordt in de game, kijk, en de spelers die dat willen in de game, die maken dus gebruik van de gigantisch populaire Addon Gold Tycoon voor WoW.

 

Addons voor PC of Mac?

De Addon is zowel voor de computer als voor de Mac geschikt. Je kunt kiezen bij aanschaf. Het gebruik is makkelijk en goed te begrijpen, en als je eenmaal aan Addons begint wil je niet anders meer. Voor de liefhebbers van World of Warcraft is dit een absolute verwennerij, een must have, die je heel erg rijk gaat maken in World of Warcraft. En het is helemaal legaal.


Tags: goud world of warcraft addons, goud addon world of warcraft
ComputerComputerArtikel geschreven door: DickBos.
Publicatie datum: 2014-07-31
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving