aanmeld knop
dot

Bouw Lounge meubels van Steigerhout voor in de tuin

Bloesems.jpg
Tegenwoordig ziet u het steeds vaker, prachtige tuinmeubelen gemaakt van steigerhout. Het zijn grote meubels met daarop vaak hele dikke, zachte maar vooral mooie kussens erop. De websites van online shoppen en de reclame die u door de bus krijgt staat er vol mee. Er zit altijd 1 groot nadeel aan, en dat is dat het heel duur is. Daar is nu de oplossing voor want u kunt het ook zelf maken!!

In dit artikel kunnen wij u doorsturen naar de link waar u bouwtekeningen kunt kopen voor prachtige steigerhouten meubelen. Als u de meubels gaat bestellen online, merkt u gelijk dat het enorm duur is. Nu u dit allemaal zelf kan maken, scheelt dat een hele hoop centen! Het enige wat nodig is zijn de tekeningen en steigerhout.

 

Waarom steigerhout?

Als men het woord steigerhout hoort denkt men gelijk aan de bouw.  En dan daarbij aan de hoge steigers waar de bouwvakkers over planken op steigers lopen.  Dit is ook correct! Steigerhout wordt gebruikt omdat het betaalbaar en heel stevig is. Steigerhout is afkomstig van de Spar. De prijzen van steigerhout kunnen ze mede daardoor mooi laag houden, doordat de omgekapte sparren binnen een aantal jaar alweer terug zijn op dezelfde hoogte. Het is dan ook snel bedacht dat steigerhout natuurlijk niet het sterkste soort hout is. Dat klopt inderdaad ook want het is niet het sterkste. Wel kan er van gebruikt steigerhout ook nog prima meubels worden gemaakt. Doordat het niet sterkste hout is krijgt het wel een mooie natuurlijk kleur. Als men een steigerhouten bank in de tuin heeft staan krijgt het de kleur van buiten. Met de bouwtekeningen voor steigenhouten meubelen kan u dit allemaal zelf doen.


Gebruik van steigerhouten meubels

Zoals eerder al gezegd is steigerhout eenmaal niet het allersterkste hout. Aan de andere kant heeft het natuurlijk een groot voordeel dat de prijzen erg aantrekkelijk zijn voor elke consument. Het is niet zo dat een steigerhouten bank bijvoorbeeld binnen een jaar verrot is, integendeel! Het gaat zeker een goed aantal jaren mee, wel moet u dan wel goed omgaan met het product. Dit is natuurlijk bij elk product zo, als iets lang mee moet zal men er ook goed voor moeten zorgen. In de zomertijd wordt er uiteraard volop gebruik gemaakt van deze meubels. Daarentegen is er in de winter natuurlijk minder vraag naar en gaat men minder buiten zitten. Het is dan van belang dat als u de weervoorspelling in de gaten houdt en er komt voorlopig geen zonnige periode aan dat u de meubels naar binnen of droog zet. Een beetje regen kunnen de banken zeker aan, alleen teveel regen kan het hout uitzetten. Om dit te voorkomen kunt u ze dus verplaatsen of bijvoorbeeld een grote hoes kopen om het af te schermen. Wat krijgt u bij aankoop van de bouwtekeningen? Dat u bouwtekeningen krijgt voor prachtige meubels is natuurlijk vanzelfsprekend, maar het is ook belangrijk wat u dan precies kan verwachten.

  • Tekeningen van plantenbakken, tafels, banken, stoelen, banken enzovoorts.. Dit zijn in totaal twintig tekeningen.
  • Lijsten waar u goed kunt zien wat voor materialen nodig zijn.
  • U krijgt drie bonustekeningen
  • Schema's voorbij het zagen
  • En nog vele extra's

Wilt u dus snel honderden euro's besparen en lekker zelf aan de slag gaan, wacht dan niet en kies voor bouwtekeningen. Het zal u een hele hoop geld besparen want de meubels kopen is uiteraard een heel stuk duurder.

Bouwtekeningen voor steigerhout meubelen


Tags: Hout, Steigerhout, Meubels, Doe het zelf, Creatief, Geld besparen, Bank, Tafel, Stoel, Steiger, meubelen, meubel, geld, goedkoop

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: Justpouw.
Publicatie datum: 2014-08-05
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving