aanmeld knop
dot

Zus van een exverslaafde en ex dealer!

Negatief.jpg
Dit verhaal gaat over vele jaren alcohol en Drugsmisbruik door mijn broer. Wat het doet bij naaste familie. Toen mijn broer 12 jaar werd kreeg hij net zoals ik te horen dat hij geadopteerd was, en dat zijn echte moeder niet voor hem kon zorgen.

Uitzoeken waar je vandaan komt, heeft voor hem en voor mij een andere reactie opgewekt, namelijk ik dat ik me terugtrok en op een gegeven moment zelf hulp ben gaan zoeken. Maar voor mijn broer ging en werd dat heel anders. Hij werd namelijk een heel erg agressief, manipulerend, intimiderend, liegend, stelend vervelend jong. Toch hielden mijn ouders hun armen voor hem open, wat ik nooit heb begrepen. Dit is trouwens de eerste keer dat ik mijn verhaal opschrijf en openbaar maak, aangezien ik uit een heel katholieke familie kom, waar dit een schande is. Het brengt gevoelens van schaamte naar boven. Zodoende wordt het in de doofpot gegooid en de schijn dat alles goed gaat, wordt opgehouden.

 

Verslaafde broer

Na bedreigt te zijn geweest door mijn broer heb ik het verre gezocht en ben gaan samenwonen waardoor ik ging"hokken." Wat dus ook niet echt katholiek was. Maar ik ben iemand die zelf beslissingen nam en ook ernaar handelde, tegen de feedback van heel veel mensen, ook al zeiden ze er weinig over. Doordat ik uit huis was en mijn broer nog thuis woonde ging het behoorlijk bergafwaarts met hem, ten koste van mijn ouders. Naderhand ook van mij, want je bent er voor je ouders als dochter, en je probeert er ook te zijn voor je verslaafde broer.

 

Hij rookte al vanaf zijn 12e levensjaar wiet,en niet een beetje,maar behoorlijk veel,en zelfs pijpjes,en sigaretten waar alleen drugs in zat,en zelfs op een gegeven moment cocaïne. En dit in combinatie met alcohol,en ook nog een persoonlijkheidsstoornis was hij (en is hij) een tijdbom.

De drugs zorgen ervoor dat je gestoord wordt. Waardoor je lichamelijk aftakelt, en je psychisch heel gevaarlijk wordt. Zonder pillen,is hij een tijdbom.

 

Dealer

Van verslaving naar de grootste dealer in zijn dorp en stad.

  • Hij is zo geworden door met de verkeerde "vriendjes"om te gaan.
  • Hij heeft een strafblad voor te dealen, inbraak, ongelukken onder invloed van alcohol en drugs, agressieve intimiderend rijstijl. En dat is mijn "broer"!
  • En tegenwoordig heb je voor de meeste organisaties, bedrijven, een vog- verklaring nodig.

 

Afkickkliniek

Gelukkig heeft hij nu een vriendin die ook verslaafd is geweest en die hij heeft leren kennen in een afkickkliniek, waardoor ze nu met medicatie een gezond kind op de wereld hebben gezet. Inmiddels heeft mijn broer drie kinderen. Twee kinderen laat hij in de steek omdat hij niet bij ze kan zijn wegens de mishandeling van de moeder van zijn kinderen en van zijn oudste zoon, zowel psychisch, als lichamelijk.

 

Hoe het nu met hem is? Géén idee en wil ik ook niet weten, omdat hij zijn vader in elkaar heeft geslagen. Mijn ouders zijn altijd bezorgd en ongerust, en hij heeft er misbruik van gemaakt. En omdat hij behoorlijk discrimineert en vrouwen psychisch mishandelt.

 

Hij draait iedereen om zijn vinger,  tenzij je hem doorziet en hem de waarheid zegt, dan wordt je een bedreiging voor hem,en probeert hij je in diskrediet te brengen. En aan dit spelletje doe ik niet aan mee,want ik ben getrouwd en dit hoef ik niet mee naar huis te nemen, dat doet een huwelijk géén goed en aangezien ik kies voor mijn huwelijk en voor mijn echtgenoot die meer voor me doet dan mijn broer.


Tags: verslaafd, drugs, afkickkliniek
Bronnen: verslaving, alcohol, drugs
Artikel geschreven door: susanne46.
Publicatie datum: 2014-08-09
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving