aanmeld knop
dot

Oude liefde? Zo vind je een 50 plus partner

hartje.jpg
Liefde is toch niet alleen voor jonge mensen? Steeds meer ouderen zoeken ware liefde. Veel ouderen komen alleen te staan. Door echtscheiding of omdat hun partner is overleden. Een weduwe of een weduwnaar maakt ene periode van rouw door, maar er komt ook een moment dat er verlangen kan komen naar gezelschap van een nieuwe partner. Alleen is immers maar alleen... Hoe vind je een partner na je vijftigste?

Als je er alleen voor komt te staan kan je je zeer eenzaam voelen. de stilte om je heen, de ongezelligheid om in je eentje aan tafel te zitten. De lange avonden waarin je tegen niemand praten kunt. Geen geluiden in huis van je geliefde. Eenzaamheid doet pijn. Of je nou door echtscheiding of het overlijden van je partner alleen bent komen te staan, alleen is maar alleen.

 

Wat moet je doen?

Als je je erg eenzaam voelt gaan mensen vaak op zoek naar nieuwe contacten. Prima, en tegenwoordig met internet is dat vele malen makkelijker dan vroeger. Als je vijftig jaar of ouder bent, en je bent op zoek naar een serieuze relatie, kijk dan eens bij: 50 plus dating. Het is er speciaal gericht op mensen die ouder zijn dan 50, en die op zoek zijn naar liefde.

 

Eenzaamheid

Als je eenzaam bent omdat je alleen achter gebleven bent, ervaar je vaak zeer veel negatieve gevoelens, zoals:

  • verdriet
  • angst voor de toekomst
  • pijn om het verlies
  • verveling
  • moeite met ouder worden
  • gevoelens van zinloosheid
  • depressiviteit
  • last van de stilte om je heen
  • het gevoel dat niemand je de moeite waard vindt
  • enzovoorts

Als je goede vrienden hebt, kinderen die langskomen, familie die op bezoek komt, dan knap je daar even van op. Maar als je slecht tegen alleen zijn kunt, val je snel weer terug in de eenzaamheid, zodra mensen de deur weer achter zicht dichttrekken. Als je je vaak eenzaam voelt, ga dan op zoek naar nieuwe contacten, of naar liefde. Een nieuwe partner vinden kan je leven verbreden. Natuurlijk zal het nooit hetzelfde zijn als vroeger, maar het leven gaat nou eenmaal slechts een kant op. Als je een nieuwe partner kunt vinden, bijvoorbeeld via 50 plus dating dan zal je eenzaamheid verdwijnen en je kunt weer aan een stukje toekomst bouwen.

 

Verliefd na je vijftigste?

Ben je de 50 gepasseerd, of ben je ouder dan 60 of 65? Voor elke leeftijd zijn er mensen die net als jij, op zoek zijn naar warmte, gezelschap en liefde. Verliefd worden na je vijftigste is daarom uiteraard ook heel goed mogelijk. Als je verliefd wordt op oudere leeftijd, en de liefde is wederzijds is het mooi dat je elkaar gevonden hebt en de eenzaamheid achter je kunt laten. Het leven van mensen is helemaal niet geschikt om in eenzaamheid door te brengen. Mensen die eenzaam zijn ervaren echte pijn. Een van de grote voordelen van internet is de mogelijkheid om in contact te komen met mensen, gelijkgestemden, vrienden en relaties.  Als je op zoek bent naar een serieuze relatie, en je bent al wat ouder, kies dan voor zekerheid. Neem de tijd om mensen te leren kennen en wei weet slaat de vonk over. Kies ervoor om de eenzaamheid te verdrijven, en begin er vandaag nog mee bij: 50 plus dating. Veel succes en gezelligheid gewenst!

 


Tags: 50 plus, daten, verliefd worden, ouderen ontmoeten, liefde vinden
Artikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2014-08-14
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving