aanmeld knop
dot

Minilening. Kleine lening nodig?

papiergeld.jpg
We hebben allemaal wel eens wat extra geld nodig. Voor grote bedragen kunnen we terecht bij de bank, voor kleine bedragen is er de Minilening. Een Minilening is vrij gemakkelijk te verkrijgen, en komt snel tot stand. Je wordt dus snel uitbetaald en kunt vaak dezelfde dag al over het geld beschikken.
ComputerComputer

Als je een klein geldbedrag wilt lenen, tot maximaal 800,- bijvoorbeeld, is het handig om gebruik te maken van een zogenaamde minilening. Bij deze vorm van lenen krijg je op korte termijn de beschikking over een niet al te groot geldbedrag, bijvoorbeeld om de maand financieel rond te komen, of om een onvoorziene uitgave te doen, zoals een kapotte wasmachine vervangen.

 

Klein geldbedrag lenen?

Geld lenen is duur, daarom is te veel lenen niet raadzaam. Als je echter snel een klein geldbedrag nodig hebt, maken steeds meer mensen gebruik van de mogelijkheid om een minilening af te sluiten. Duur is dat niet en het werkt vrij eenvoudig. Er wordt gekeken of je inkomen toereikend is om het geldbedrag binnen korte tijd weer terug te betalen (met rente uiteraard), en je moet minimaal 21 jaar zijn. Waar kan je terecht voor zo'n kleine lening? Je vindt een overzicht van aanbieders van Minileningen en Flitskredieten vanaf 100,- tot 800,- (soms kan je een iets hoger bedrag lenen) bij: Minilening (info lenengeld.eu)

 

Terugbetalen

Een minilening moet meestal vrij snel weer terugbetaald worden, bijvoorbeeld binnen een maand. Dit lijkt een korte periode maar deze vorm van lenen wordt dan ook vaak gebruikt om even dat beetje geld te lenen wat je snel nodig hebt om iets te betalen wat je direct nodig hebt. Het kan bijvoorbeeld om een tv gaan, maar ook om levensonderhoud of een huishoudelijk apparaat wat het onverwachts begeven heeft. Of wellicht heb je direct een nieuwe computer nodig om je werk te kunnen doen. Het kan ook worden gebruikt voor het betalen van een vakantie of een rekening die je met spoed betalen wilt. Je bepaalt zelf wat noodzaak is. Je kunt al een kleine lening afsluiten vanaf 100,-.  Dat je het op korte termijn terugbetaald is mogelijk ook om de rente zo laag mogelijk te houden. Je kunt zelf ook kiezen of je nog sneller wilt terugbetalen, dan betaal je nog minder rente.

 

Voordelen Minilening

De voordelen van een kleine lening liggen voor de hand:

  • Snel over een geldbedrag kunnen beschikken
  • Duidelijke afspraken over terugbetaling
  • Geen schulden bij familie of vrienden
  • Een financieel probleem ondervangen
  • Beperkte voorwaarden

Lenen met BKR notering?

Als je een negatieve BKR notering hebt kan je in principe wel een minilening nemen. Dit kan per aanbieder verschillen, maar moet in principe geen probleem zijn. Betaal echter altijd op tijd terug om extra kosten te voorkomen.


Tags: minilening, flitskrediet, geld lenen, klein geldbedrag nodig
Bronnen: lenengeld.eu/minilening/
Artikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2014-08-19
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving