aanmeld knop
dot

De ingredienten van slakkengel en slakkencreme

zonnebril.jpg
Slakkengel is een bekend huidverzorgingsmiddelen met verschillende voordelen. Wat zijn de ingrediënten van slakkengel en waarom kiezen veel mensen voor slakkengel producten?

Wel eens van slakkengel of slakkencrème gehoord? Mocht dit wel zo zijn dan is het waarschijnlijk op een reclame van Tellsell, door de bekende reclames op tv heeft dit product zijn bekendheid gekregen. Tegenwoordig zijn er veel meer soorten slakkengel dan alleen die van Tellsell, er zijn nog tientallen andere merken. Een voorbeeld hiervan is het bekende merk De Tuinen, maar er zijn ook erg veel kleine en onbekende merken die een slakkengel product hebben.

 

Wat is slakkengel nou eigenlijk?

Slakkengel staat bekend om zijn genezende werking op de huid, zoals op het gezicht en lichaam. Zo is het voor pubers erg handig tegen puistjes en voor zwangere vrouwen wordt het wel gebruikt om striemen (striae) te voorkomen. Slakkengel heeft nog andere voordelen. Een aantal voorbeelden zijn: het werkt tegen mee-eters, acne en het kan (gebruik in zo'n geval alleen in overleg met een arts) helpen om brandwonden sneller te laten genezen. Maar waarom is slakkengel zo goed? Wat is het geheim van slakkengel? De ingrediënten van slakkengel worden in dit artikel te sprake gebracht.

 

De ingrediënten van slakkengel en slakkencrème

De meeste slakkengels, en overig ook slakkencrèmes bevatten naast het slakkenslijmextract ingrediënten als allantoïne, collageen, vitaminen, eiwitten en elastine. De werking van al deze ingrediënten wordt nu uitgelegd.

  • Allantoïne. We beginnen met allantoïne. Dit is een al jaren bekend ingrediënt. Het slakkenslijm extract bevat zelf ook natuurlijk allantoïne. Allantoïne wordt al jaren in verschillende gezondheidsmiddelen gebruikt vanwege haar genezende werking. In slakkengel wordt dus ook een hoog percentage aan allantoïne toegevoegd om de genezende werking van slakkenslijm nog sterker te maken.
  • Glycolzuur. Het tweede ingrediënt dat benoemd wordt is het glycolzuur, dit is een belangrijk ingrediënt. Het zorgt er namelijk voor dat de dode huidcellen verwijderd worden, dit heeft ook als gevolg dat de huid er vaak gladder uit gaat zien.
  • Collageen is het derde ingrediënt dat besproken wordt, samen met elastine zorgen deze twee ingrediënten ervoor dat de huid gladder aanvoelt.
  • Als laatste zijn er nog de eiwitten en vitaminen, deze zorgen ervoor dat de huid gevoed en verzorgd worden.

Mocht je na het lezen van dit artikel over de ingrediënten van slakkengel misschien wel eens wat meer willen weten over slakkengel of slakkencreme, bekijk dan eens Slakkengelervaring.nl. Naast veel informatie over de slakkenslijm producten kunt u er ook ervaringen van mensen bekijken en zo een beeld te krijgen van de werking van de verschillende producten.


Tags: slakkengel, slakkencreme, ingrediënten, slakkenslijm
Artikel geschreven door: Slakkengelervaring.
Publicatie datum: 2014-08-26
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving