aanmeld knop
dot

Beha zonder beugel voordelen

borsten.jpg
Er zijn allerlei verschillende soorten beha's. Denk aan de plak beha, de strapless beha, de balconette beha, de sport beha, de t-shirt beha en ga zo maar door. Dat kan ervoor zorgen dat je eigenlijk niet weet waar je voor moet kiezen. Wat zijn nou de voordelen van die ene beha?

Welke beha (ook wel BH genoemd) is geschikt voor jou? En weegt dat wel op tegen de voordelen van de andere beha's? Daarbij zitten er ook nog voor- en nadelen aan bepaalde beha's als je bijvoorbeeld een grote cup hebt.

 

Beha met grote cup

Veel beha's zitten niet lekker als je een grote maat hebt. De behabandjes kunnen snijden, de cups geven onvoldoende steun, en de beha kan te strak zitten. Het is natuurlijk ontzettend belangrijk dat een beha goed zit. Je moet voldoende steun hebben om ervoor te zorgen dat je boezem niet gaat hangen op een gegeven moment. Bovendien kan een goede beha er ook voor zorgen dat je geen last krijgt van je rug. Vrouwen met een grote cup, krijgen vaak last van de rug en dankzij een goede beha kan dit al worden beperkt. Het kiezen van de juiste beha is dus zeer belangrijk.

 

Beha zonder beugel

Veel vrouwen vinden een beha met beugel erg oncomfortabel zitten, en kiezen er daarom niet voor. Het is dan mogelijk om te kiezen voor een beha zonder beugel. Wat belangrijk is bij deze soort beha, is de maat. Natuurlijk is dit ook belangrijk bij andere soorten beha's, maar bij een beha zonder beugel is de maat met nadruk belangrijk. Ook vrouwen met een grotere cup kunnen voldoende steun krijgen bij een beha zonder beugel, zolang ze maar kiezen voor de juiste maat. Er wordt wel eens gezegd dat vrouwen met een grote cup niet voldoende steun krijgen van beha's zonder beugel, maar dat is niet het geval als je zorgvuldig een geschikte beha uitkiest. De beugelbeha kan bovendien strak zitten en dat kan dan weer slecht zijn voor de borsten, dus dat is nog een reden om te kiezen voor een bh zonder beugel. Ook kan een beugel knappen, waarbij je jezelf verwonden kan omdat de beugels vrijwel altijd van metaal zijn.

 

Beugel zonder beha versus beha met beugel

De beugel kan gaan schuren en vervelend tegen de huid drukken waardoor je het ondergoed snel uit wilt trekken. Een beha zonder beugel gaat bovendien een langere tijd mee dan een met beugel, omdat het de beugel is die het snelste slijt. Genoeg redenen om te kiezen voor een zonder beugel!

 

Beugel zonder bh kopen

Zelf heb ik al verschillende beha's gekocht zonder beugel. Ik heb natuurlijk ook beha's gekocht met beugel maar dat vind ik toch minder fijn dan een zonder beugel. Ik heb vele verschillende merken geprobeerd. De zachte beha's zitten lekker en gaan ook lang mee. Er zijn ook veel goede sportbeha's zonder beugel die prettig zitten omdat ze extra steun geven.


Tags: Bh zonder beugel, BH, geen beugels, zachte beha, sport bh, grote cup
Artikel geschreven door: niels78.
Publicatie datum: 2014-08-29
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving