aanmeld knop
dot

Eggersmann keukens

dreamshuisje.jpg
Eggersmann keukens, keukens van Duitse makelij. Bent u op zoek naar een nieuwe keuken van hoge kwaliteit? Dan heeft u bij Eggersmann keuze uit verschillende lijnen keukens.

Eggersmann keukens zijn in diverse varianten verkrijgbaar. Dus wanneer u op zoek bent naar een kwaliteitskeuken van Duitse bodem bent u bij Eggersmann aan het juiste adres. In grote lijnen zijn de keukenvarianten opgedeeld in drie lijnen. Deze drie lijnen zijn:

 

* De moderne lijn

* De klassieke lijn

* Unique lijn

 

De moderne lijn

De keukens uit de moderne lijn zijn veelal greeploos en hebben een strak design. Denk bijvoorbeeld aan prachtige hoogglanskeukens. Hoe dan ook, met een moderne keuken van Eggermans weet u zeker dat u een innovatieve keuken koopt met nieuwe fabricagetechnologieën zonder dat de ambachtelijke traditie uit het oog verloren wordt.

 

De klassieke lijn

De klassieke lijn van Eggersmann kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen en de warme kleuren die gebruikt worden. Echter, landhuiskeukens passen in ieder design. Dus een “personal touch” is zeker mogelijk binnen deze lijn van Eggersmann.

 

De unique lijn

De unique lijn is eigenlijk een tak van de moderne lijn. Het kenmerk van de keukens uit deze lijn is dat alle fronten, greepelementen en werkoppervlakken uit het zelfde materiaal vervaardigd zijn. Zo ontstaat er een tijdloze en unieke keuken. Zo kunt u jaren plezier beleven aan uw unieke keuken.

 

Als u bij Aswa keukens een offerte laat maken van een Eggersmann keuken, kunt u gratis advies krijgen van de binnenhuisarchitect van Aswa. Een binnenhuisarchitect heeft verstand van indeling en inrichting van huizen, en kijkt met een professionele blik naar uw woning. Er komen nieuwe ideeën uit voort, en vaak wordt er aan punten gedacht waar u zelf nog geen kijk op had. Wat denkt u bijvoorbeeld van de aansluiting van de keuken op de rest van uw woning? En hoe worden de kamers in uw woning benut?

 

Lichtplan

Tevens biedt de binnenhuisarchitect van Aswa u zelfs een gratis lichtplan voor de keuken aan. Zo komt u samen met de binnenhuisarchitect tot de beste oplossing voor uw keuken. Neem contact op met één van de verkoopadviseurs van Aswa in één van de showrooms voor meer informatie.


Tags: Eggersmann, keukens, moderne lijn, klassieke lijn, unique lijn

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: LisaVbeek3.
Publicatie datum: 2014-08-29
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving