aanmeld knop
dot

Alles in 1

Internet.jpg
Je hebt tegenwoordig de keuze, om internet, tv en telefoonabonnement te combineren, zo krijg dus een alles in 1 pakket. Dit is veel goedkoper dan wanneer je elk abonnement los neemt. Met een ´alles in 1´ combinatie bespaar je honderden euro's per jaar.
ComputerComputer

Ziggo is een van de eerste bedrijven dat de alles in 1 aanbood. Dit was voor hun makkelijk omdat ze al een kabeltelevisie aanbieder waren. De alles in 1 pakketten van Ziggo, doen het dan ook heel goed. Dit komt waarschijnlijk doordat ze er als eerste bij waren. Ziggo heeft dan ook sinds 2009, meer dan 4 miljoen aansluitingen in Nederland.

 

Na het succes van Ziggo, volgden natuurlijk al veel providers met hun eigen alles in 1 abonnementen en gingen ze met prijzen stunten, om meer klanten aan te trekken. De internetproviders bieden ook meestal een gratis overstapservice, waarin zei alles regelen en je hebt er geen omkijken naar, kijk voor deze optie hier.

 

Nieuwe provider

Met alle opties dat internetproviders aanbieden en alle verschillende internet abonnementen, is het natuurlijk moeilijk om een keuze te maken. Blijf je bij je huidige provider of stap je over? Zelfs als je bij je huidige internetprovider blijft, hou je dezelfde abonnement of ga je voor iets anders? Het is moeilijk om een keuze te maken. Gelukkig kan je op internet veel informatie vinden, dat je op weg helpt en je hebt zelfs websites waar je de verschillende internetabonnementen kan vergelijken.

 

Vergelijken is sowieso altijd slim, zo kan je een geïnformeerde beslissing maken en vind je ook de goedkoopste internet abonnementen. Laat je niet gek maken door de stunten van internetproviders, kijk altijd wat je krijgt en hoeveel je ervoor betaald, op deze manier krijg je altijd de beste deal.

 

Alleen internet

Als je op zoek bent naar een abonnement met alleen internet, dan raad ik Tele2 aan. Tele2 heeft namelijk heel goedkope internet. Je betaalt de eerste 8 maanden zelfs alleen maar 10 euro per maand, daarna betaal je 23 euro per maand, dus voor mensen die enkel een internet abonnement willen, is het een hele goede keuze.

 

Je hebt bij Tele2 ook de mogelijkheid, om een internet abonnement af te sluiten voor mobiele internet voor je laptop. Zo kan je overal op je laptop internetten, met behulp van een Dongel, waarmee je wireless internetverbinding kan maken. Zo´n abonnement heet dan ook een ´Dongel abonnement´ en is behalve bij Tele2, ook bij andere internetproviders verkrijgbaar. Hou er wel rekening mee dat een Dongel abonnement flink duurder is dan een gewone internet abonnement. 


Tags: Ziggo, Dongel abonnement, alles in 1, internet, tv, telefoon
ComputerComputerArtikel geschreven door: 123Joost.
Publicatie datum: 2014-08-30
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving