aanmeld knop
dot

Een Sim Only, wat is dat?

telefoneren.jpg
Sim only bestaat al een tijdje, maar het wordt steeds populairder een sim only met een internet bundel af te sluiten. Hiermee heb je alsnog de voordelen van een sim only, maar kan je naast bellen en smsen ook internetten met je GSM.
ComputerComputer

Steeds vaker komt het voor dat je een telefoon over hebt van een abonnement, maar dit abonnement is dan al verlopen en dan denk je dus niks meer aan de telefoon te hebben. Fout! Met een goedkoop sim only abonnement (eventueel met internet), kun je alsnog die telefoon gebruiken en hierdoor extra voordelig bellen en sms'jes versturen.

 

Maar wat is een sim only nou precies?

Een sim only abonnement is vergelijkbaar met een normaal telefonie abonnement. Maar bij een sim only ontvang je alleen de simkaart en dus geen telefoon. Per maand krijg je een bepaald aantal belminuten en sms'jes die je kan gebruiken. Je hoeft met een sim only dus niet steeds op te waarderen, en het gebruik van een sim only kan tot wel 80% schelen vergelijkbaar met prepaid bellen.

 

Een sim only met internet, is dat mogelijk en zo ja hoeveel kost dit?

Jazeker is dit mogelijk, elke aanbieder in de telecom branche biedt tegenwoordig een sim only internet aan. Steeds vaker houden we een smartphone over van een abonnement en heb je dus met een goedkoop sim only abonnement weer een vergelijkbaar mobiel abonnement. De prijs van een internetbundel bij je sim only varieert sterk. Ook zijn hier de afgelopen tijd veel veranderingen in gekomen. Eerst boden ze nog onbeperkt mb aan maar tegenwoordig kunnen de aanbieders de enorme groei van mobiel internet niet aan en betaal je nu voor een maximaal aantal mb per maand. Per 1000 MB zal je ongeveer 10 euro moeten betalen, en de snelheden variëren van 316kb tot 10 mb per seconde.

 

iPhone 6, laatste nieuwtjes

iPhone 5 los kopen, of een abonnement?
iPhone op vakantie


Tags: sim only, simonly, internet sim only, sim only internet
GamesGamesArtikel geschreven door: simonly.
Publicatie datum: 2012-08-04
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving