aanmeld knop
dot

Uit eten in Amersfoort

logo-tekst.jpeg
Amersfoort is een stukje Bourgondië in Utrecht. Met veel middeleeuwse straatjes, pleinen, oude stadspoorten en bijbehorende gezelligheid. Je vindt hier veel jonge mensen en er is een overvloed aan barretjes, eetcafés en restaurants. Waar kun je nou echt goed uit eten?

China Palace

Chinezen? Inderdaad, maar dan wel bij een heel goede Chinees. De zaak is over op een nieuw concept van Chinese tapas. Binnen dit concept kun je eten zo veel als je wilt. De bediening is erg vriendelijk en de kwaliteit ligt bijzonder hoog. Als je denkt dat je Chinees eten wel kent, moet je hier eens gaan eten. Dit restaurant staat niet voor niets aan de top van best beoordeelde Amersfoortse restaurants.

 

China Palace Emiclaer

De Beurs 53

Winkelcentrum Emiclaer

3823 GA Amersfoort

 

Afhaalcentrum China Palace Nieuwland

Lage Boog 16

Winkelcentrum Nieuwland

3824 EG Amersfoort

Tel 033-4570188

 

Openingstijden: maandag tot zondag van 16.00 uur tot 2.00 uur, ook op feestdagen.

 

Mayflower

Aan de Arnhemsestraat in Amersfoort vind je lunchroom Mayflower. Deze zaak krijgt op Iens.nl een  8,8 voor het eten. Ook de bediening (keurig in pak) wordt hoog gewaardeerd. De inrichting doet erg Brits aan en de scones zijn verrukkelijk. En dat allemaal tegen heel schappelijke prijzen. Wel is het er om al deze redenen soms erg druk.

 

MayFlower

Arnhemsestraat 9
3811LE Amersfoort

 

Openingstijden: Dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

 

Celik

Aan het Hof in Amersfoort vind je het mediterrane restaurant Celik. Dat klinkt Turks en je treft hier dan ook verschillende gerechten uit de Turkse keuken aan. Op de menukaart zijn ook Kroatische gerechten opgenomen. De prijzen zijn prima en de kwaliteit ligt op een hoog peil. Op restaurantbeoordelingssite Iens.nl wordt vol lof gesproken over de vriendelijke bediening. 

 

Celik

Hof 13A
3811 CJ Amersfoort

 

Wonen in Amersfoort?

Kortom, hoog tijd om zelf eens het culinaire Amersfoort te gaan ontdekken. Mocht je in Amersfoort willen wonen, dan is een huurappartement in Amersfoort misschien iets voor jou. In en rond het centrum staan verschillende charmante appartementen te huur waar ongetwijfeld iets passends voor je bij zit.


Tags: eten, Amersfoort, restaurants, uitgaan
Bronnen: Iens.nl
Artikel geschreven door: Doyoucopy.
Publicatie datum: 2014-09-06
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving