aanmeld knop
dot

Naar homeopaat voor een behandeling?

artsen.jpg
Een half jaar geleden begon het met het krijgen van veel stress. Ik kreeg steeds meer stress vanwege drukte op het werk, dit voelde niet goed en ik besloot om actie te ondernemen. Ik wist niet goed wat ik moest doen en daarom vroeg ik raad aan een van mijn beste vriend.

Hij vertelde mij dat hij alleen advies kon geven, en voor de rest wist hij ook niet zeker welke beslissing ik moest nemen maar ik besloot om zijn raad op te volgen om naar een homeopaat te gaan voor een behandeling  homeopathie. Ik was nog nooit eerder naar een homeopaat geweest dus ik vond het de eerste keer erg spannend om naar de homeopaat te gaan.

 

Homeopathie onderzoek

Voor het onderzoek had ik een afspraak gemaakt bij de homeopaat. Ik vond het spannend. Toen ik eenmaal in de praktijk van de homeopaat zat voelde ik mij erg op mij gemak. De homeopaat vertelde mij duidelijk wat we allemaal gingen doen voor het opstellen van een goed behandelplan. Een uur later hadden we samen van alles besproken en daardoor had hij genoeg informatie voor het opstellen van een goed plan. Ik kreeg direct homeopathische geneesmiddelen mee, die ik een keer per dag moest innemen. Het mooie van deze medicatie is dat het getest is op gezonde mensen, en niet op dieren. Veel ander medicatie wordt namelijk getest op dieren, wat ik persoonlijk erg slecht vind.

 

Fijn gevoel na afspraak met homeopaat

Met een fijn gevoel reed ik na de afspraak naar huis toe. Als ik dit had geweten had ik eerder niet zo zenuwachtig hoeven te  zijn. Nu ben ik alweer 5 maanden onder behandeling bij de homeopaat en ik moet zeggen dat ik mijzelf een stuk beter voel. Ik heb veel minder stress waardoor ik mij veel fijner voel. Ik ben erg blij dat ik naar de homeopaat ben gegaan voor een homeopathie behandeling. 


Tags: homeopathie, klassieke homeopathie
Artikel geschreven door: LisaVbeek3.
Publicatie datum: 2014-09-10
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving