aanmeld knop
dot

Tips voor krijgen van vollere lippen

make-up.jpg
Vrouwen voelen zicht vaak onzeker over de volheid en de grootte van de boven en onderlip. Veel vrouwen vinden dat zij te kleine en dunne lippen hebben en wil hier graag iets aan veranderen. Er zijn meerdere manieren om je lippen te vergroten maar wat is de beste?

Veel vrouwen voelen zich niet plezierig met het feit dat zij dunne lippen hebben, dit kan bijvoorbeeld zijn gekomen naarmate zij ouder zijn geworden maar het kan ook zo zijn dat zij al geboren zijn met erg kleine lippen (boven of onderlip). Erg zijn verschillende manieren waardoor je bijvoorbeeld kunt laten lijken of werkelijk grotere lippen kunt krijgen.

  • Door middel van goede make-up zoals bijvoorbeeld erg felle lippenstift kan het lijken of je lippen groter en/of voller zijn.
  • Speciale crèmes kunnen je lippen iets groter en voller laten lijken.
  • Een injectable behandeling kan ervoor zorgen dat je voor een langere periode grotere lippen hebt, tijdens deze fillers behandeling worden de lippen vergroot voor 6 tot 12 maanden.

Injectable behandeling voor vollere lippen

Veel vrouwen kiezen er uiteindelijk voor om een fillers behandeling te laten uitvoeren. Na deze behandeling zullen de lippen voller zijn. Veel vrouwen weten niet goed hoe een behandeling voor vollere lippen in zijn werk gaat. Allereerst zal het gebied dat behandeld gaat worden verdoofd door middel van crème of een verdovingsvloeistof. Het gebied dat behandeld zal worden is daardoor minder gevoelig waardoor de “prikjes” minder goed te voelen zijn. Vervolgens worden de injecties aangebracht, na ongeveer 15 tot 30 minuten zal de behandeling klaar zijn. Het resultaat van de volle lippen is nagenoeg direct zichtbaar. Het is wel belangrijk dat het behandeld gebied goed gekoeld wordt, door het gebied te koelen neemt de zwelling af en daarnaast komen er geen blauwe plekken op het gebied.

 

Hoelang blijft het effect van vollere lippen?

Wanneer je een behandeling hebt ondergaan met fillers zal het effect van de mooie volle lippen ongeveer zes tot twaalf maanden aanhouden. Wanneer je na deze maanden weer je lippen vergroten dan is het mogelijk om weer een herhaling van de behandeling te ondergaan, sommige mensen denken dat het effect van een behandeling van vollere lippen blijvend is maar dat is niet zo.

 

Zoeken van goede behandeling volle lippen

Het is erg belangrijk dat je er goed over nadenkt voordat je een behandeling ondergaat voor het krijgen van volle lippen. Wanneer je zeker weet dat je een injectable behandeling wilt laten uitvoeren is het natuurlijk vanzelfsprekend dat het belangrijk is dat er een goede cosmetische arts wordt gevonden die de behandeling kan uitvoeren. Het internet kan een zoektocht naar een goed bedrijf met een goede arts vereenvoudigen. Een goede ervaren arts is zeer belangrijk tijdens de uitvoering van de behandeling. 


Tags: vollere lippen, fillers behandeling
Artikel geschreven door: Manon.
Publicatie datum: 2014-09-12
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving