aanmeld knop
dot

Leuke woonaccessoires van Umbra

sfeerfoto-ster.jpg
Toen ik op zoek was naar enkele woonaccessoires voor in mijn interieur kwam ik bij het merk Umbra uit. Het is een leuk merk dat verschillende soorten producten heeft zoals juwelenhouders, kapstokken en nog veel meer. In dit artikel praat ik iets uitgebreider over de leukste accessoires. Als jij het leuk vind om je interieur wat op te vrolijken, lees dan zeker verder. De Umbra producten zijn misschien echt wel iets voor jou!

Umbra woonaccessoires

Misschien kende jij Umbra al, maar ik nog niet. Het is een leuk merk met woonaccessoires voor verschillende interieurs. Umbra ontworpen spullen lenen zich uitstekend voor binnenhuisdecoratie en meer organisatie in je leven. Zo hebben ze bijvoorbeeld:

  • klokken
  • spiegels
  • boekenrekken
  • wandobjecten
  • en nog veel veel meer

Ik bespreek graag even mijn favoriete producten die ik gevonden heb. Dat zijn:

  • de Sticks
  • de Little Black Dress
  • het Conceal onzichtbaar boekenrek.

Umbra Sticks kapstok

Ligt dat aan mij of zijn kapstokken vaak de meest afschuwelijke dingen die er bestaan? Tenslotte zijn ze vaak het eerste wat je ziet als je het huis binnenkomt. Daarom heb ik graag dat die kapstok toch ook een beetje presentabel is. Met de Umbra Sticks is dat helemaal geen probleem. Het is een echte decoratieve kapstok die eigenlijk ook heel mooi is wanneer hij niet in gebruik is. De Sticks is een verzameling stokjes (What's in a name) waarvan er vijf kunnen openklappen als een haakje waaraan je een jas of tas kwijt kan. Hij is beschikbaar in het zwart en in het wit. Ik heb persoonlijk liever de witte omdat die mooi contrasteert tegen mijn muur. Maar dat is natuurlijk persoonlijke keuze.

 

Umbra Little Black Dress

Hier ben ik zo gek van! Ik bewaarde vroeger al mijn juwelen in een doos. Het is beter dan ze te laten rondslingeren, maar eens je iets zoekt is het toch wat minder gemakkelijk. Oorringen blijven aan kettinkjes hangen enzovoort. Een hele warboel allemaal. De Little Black Dress maakt daar een einde aan. Het is als een lang kleed dat je in de kast kan hangen, maar het bestaat uit allemaal zakjes en lusjes waar je al je juwelen aan kan hangen. Super handig, super overzichtelijk én enorm mooi! Ik heb er mij direct één in huis gehaald. Later heb ik gemerkt dat er ook een luxueuzere versie bestaat, namelijk de Couture.

 

Umbra Conceal

Ik lees graag een boek en ben niet benauwd om wat geld uit te geven in de boekhandel. Ik koop liever een boek dan dat ik het ga ontlenen in de bieb. Het is toch leuk om al de boeken die je hebt gelezen of wilt gaan lezen kan zien liggen in de kast, of tegen de muur? Met de Umbra Conceal gaat dat nog beter. Het is een boekensteun die ervoor zorgt dat je boeken als het ware zweven tegen de muur. Doordat de onderste flap van het boek wordt tegengehouden is er sprake van een magisch effect. Ze zijn in verschillende maten verkrijgbaar en heel leuk als je ze kan combineren!


Tags: umbra, woonaccessoires

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: PatriciaLDeSch.
Publicatie datum: 2014-09-12
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving