aanmeld knop
dot

Het wonder van de fauteuil

Werkstuk.jpg
Een fauteuil beschikt over de kracht uw interieur een hele andere uitstraling te geven zonder hier te veel moeite in te stoppen of te veel geld aan uit te geven.

Bent u ook in een fase aangekomen waarin u uw huis en interieur helemaal niet meer zo boeiend vindt als het ooit eens was? Dat is heus niet gek. We leven tegenwoordig in een consumentenmaatschappij waarbij we al snel genoeg krijgen van allerlei dingen. (overigens krijgen wij tegenwoordig niet alleen maar genoeg van spullen, maar ook veel te snel van mensen, we realiseren ons niet meer hoe het is om problemen op te lossen, en spullen te repareren alvorens we alles weggooien.) Maar geen paniek! Met de kleinste veranderingen kunt u uw interieur weer een enorme boost geven.

 

Tweedehands fauteuil

Ga eens een kijkje nemen op een rommelmarkt of in een kringloopwinkel. Hier staan ontzettend veel fauteuils te koop die u kunt gebruiken voor uw nieuwe interieur. Indien u het zelf kunt, is het leuk om de fauteuil opnieuw te stofferen, maar als u dit niet zelf kunt doen, kunt u er natuurlijk voor kiezen om naar een professionele stoffeerder te gaan. Zij kunnen de fauteuil dan opnieuw stofferen met een stof naar keuze.

 

Een nieuwe fauteuil

Indien u het niet zo ziet zitten om een tweedehands fauteuil aan te schaffen kunt u natuurlijk ook op onderzoek uit gaan naar een nieuwe fauteuil. Een nieuwe fauteuil kunt u aanschaffen op verschillende prijzen en kwaliteiten. Bij Ikea vindt u bijvoorbeeld ook al verschillende leuke fauteuils voor een zacht prijsje. Echter moet u dan wel in gedachte houden dat de kwaliteit van de fauteuil niet hetzelfde is.

 

Waarom een fauteuil?

Een fauteuil kost veel minder dan een nieuwe bank. Dat is een van de voornaamste redenen waarom een nieuwe fauteuil een leuke aankoop is voor een nieuw interieur. Daarbij een fauteuil ook veel minder groot, en is het nu ook mogelijk om de fauteuil in een hele bijzondere en excentrieke stijl te kopen zodat het een echte eyecatcher van uw interieur wordt, zonder dat u er veel aan hoeft te veranderen. Een likje verf samen met een nieuwe fauteuil kan uw interieur echt goed doen!  Stel u vindt dat uw interieur te saai is. U heeft bijvoorbeeld veel zwart, wit, of beige in uw interieur. Met een paar nieuwe kussens krijgt u het niet gezelliger, maar met een likje verf en een nieuwe fauteuil bereikt u echt heel veel meer. Denk bijvoorbeeld eens aan een knal-oranje fauteuil, of een felroze fauteuil. Deze kleuren kunnen uw interieur helemaal opvrolijken, en wie weet vrolijken ze uzelf ook nog op.

 

Bouwtekeningen, van meubels tot boten en zelfs huizen
Steigerhouten meubelen
Steigerhouten meubelen duurzaam en trendy en maak je zelf
Tuinmeubelen van recycle hout


Tags: fauteuil, stoel, zitstoel

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: florisvangelder.
Publicatie datum: 2014-09-15
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving