aanmeld knop
dot

Thuiswerk vacatures vinden

Sketchup.jpg
Als je niet buitenshuis kan werken heb je de mogelijkheid om een thuisbaan te vinden. Maar dit blijkt niet altijd even gemakkelijk te zijn. Er komt een hoop bij kijken om het web af te zoeken naar zo iets simpels, waar heeft dat nou mee te maken? Veel mensen willen thuis geld bijverdienen. Waar een wil is, is een weg.
GamesGames

We leven in een reclame tijdperk, en dat is vooral na 1970 steeds erger geworden. Tegenwoordig met het internet, zien veel mensen mogelijkheden om van huis uit hun geld te verdienen. Maar het is ontzettend vervelend als je op zoek bent naar thuiswerk en het enigste wat je tegen komt zijn websites over thuiswerk, die alleen maar lappen tekst en uitleg over thuiswerk hebben staan op hun website, maar geen echte vacatures. Na 1 keer weet je wat je te wachten staat en hoef je dat niet nog eens 100 keer te lezen. Waar vind je dan vacatures voor thuiswerk?

 

Vacatures voor thuiswerk

Als je dan op een website terechtkomt waar ook werkelijk vacatures op staan dan blijkt vaak dat je weer verwezen wordt naar een andere site. En zo blijf je maar doorgaan totdat je er geen zin meer in hebt en het maar opgeeft. Er zal wel geen thuiswerk meer zijn, is dan de conclusie. 

 

Waar vind je thuiswerk?

Maar dit is niet zo er zijn echt nog bedrijven waarvoor je enveloppen kan sorteren, of inpakwerk kunt doen, enzovoorts. Veel van dit soort bedrijven hebben geen website en zijn dus helemaal niet te vinden op het internet. Je kan wel de vacatures afgaan naar administratief werk maar daar heb je vaak weer een hoge opleiding voor nodig.

 

Thuiswerkcentrale

De thuiswerkcentrale is een website waar bedrijven zich aanmelden en waar jij je in kan schrijven om echt betaald thuiswerk te kunnen doen. Wat voor thuiswerk is er zoal eigenlijk? Best veel:

  • Artikelen schrijven bijvoorbeeld, maar daarvoor moet je wel goed zijn in de Nederlandse taal
  • Sms chat, dat is zowel voor vrouwen als mannen. Je verstuurt dan sms'jes online via een automatisch systeem die alles voor je bijhoudt. Je verdient daarmee ongeveer 10 cent per sms'je. 
  • Inpakwerk en inlegwerk. Dit zijn werkzaamheden waarbij je bijvoorbeeld kaarten in enveloppen moet schuiven of stikkers op pakketten moet plakken, of vellen in drukwerk inleggen
  • Telefonische verkoop
  • enzovoorts

Je eigen bedrijf thuis starten?

  • Een eigen website maken en daar op laten adverteren door bedrijven, is ook een manier van geld verdienen. Hier moet je wel veel tijd insteken want een bedrijf wil alleen op je website adverteren als je heel, heel erg veel bezoekers krijgt.
  • Websites bouwen en verkopen: Als je websites wilt bouwen moet je verstand hebben van html, php enz. Maar als je een hobby hebt en je kan daar een leuke website over maken en dan nog iets verdienen, dat is mooi meegenomen.
  • Domeinhandel kan ook een leuke bijverdienste zijn, Je kan een domeinnaam al voor 1 a 2 euro per jaar vastleggen. Korte en aparte domeinnamen zijn erg gewild en daar wordt best veel voor betaald. Dus laat je fantasy de vrije loop en misschien verkoop je een aantal leuke domeinnamen. 
  • Een webshop beginnen, en producten verkopen

Tags: thuiswerk, tips, vacatures, geld verdienen, bijverdienen, begroting
ComputerComputerArtikel geschreven door: pattyoss.
Publicatie datum: 2014-09-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving