aanmeld knop
dot

Drie manieren om je ex terug te krijgen

gebroken hart..jpg
Wat moet je doen om je ex terug te kunnen winnen, en ook, wat kan je vooral beter niet doen? Als je relatie net is verbroken, dan heb je de neiging om precies het tegengestelde te doen van wat je zou moeten doen. Het is belangrijk dat je daarmee stopt voordat je onherstelbare schade aanricht. Wat kan je doen en wat kan je beter niet doen?

Het is absoluut noodzakelijk om niet zwak, passief en overdreven meegaand te zijn als het net uit is met je ex. Ik zal er verder niet te diep op ingaan, maar biologisch en evolutionair gezien, wil een vrouw een sterke man die haar kan beschermen, en een man heeft op zijn beurt geen respect voor een vrouw die alles maar toelaat. Het is moeilijk om sterk over te komen na een breuk, maar het is wel nodig. Het is ook minder moeilijk dan het lijkt, als je de volgende 3 fouten vermijdt.

 

Fout 1: Je ex met logica poberen te overtuigen om je terug te nemen

Het is goed mogelijk om een relatie met logica te beëindigen, maar een relatie nieuw leven inblazen met logica is minder eenvoudig. Je kunt een persoon niet overtuigen om jou (weer)  aardig te (gaan) vinden, of om van je te houden, of om weer een relatie met je te willen. Zo werken gevoelens nou eenmaal niet, het hart is niet logisch. Dus je moet niet praten, maar doen. Je moet het hart aanspreken in plaats van het verstand.

 

Fout 2: Je ex smeken

Ik hoop dat je dit niet doet... Het gebeurt zo vaak: "Alsjeblieft, ga niet weg, ik doe alles wat je wilt..." Daar kan ik heel kort over zijn: niet doen! Want meestal werkt dit averachts. Zo krijg je geen relatie terug. Misschien dat je met een beetje geluk misschien bedmaatjes wordt, maar je krijgt misschien geen respect meer en je zal misschien alsnog worden gedumpd zodra er iets beters op de proppen komt.

 

Fout 3: Geen gelegenheid onbenut laten om je liefde te betuigen

Ook dit is een valkuil waar je makkelijk intrapt. Als je ex maar doorheeft hoe sterk je liefde is, dan zal deze vast weer op je af gestormd komen. Helaas werkt dit zo niet, integendeel zelfs. Je ex overstelpen met liefde is niet romantisch, en dingen als "ik hou zo veel van jou" is absoluut niet wat je ex wil horen en je drijft hem of haar alleen maar verder weg van je.

Bovenstaande fouten moet je koste wat kost vermijden, als je niet wilt dat je je ex voorgoed kwijt bent (aan een ander).

 
Wat kan je wel doen?

  • Als je continu contact zoekt, zal je ex je nooit kunnen gaan missen. Je ex zal zich alleen verder terugtrekken en steeds afstandelijker worden.  Als je zelf afstandelijker wordt, zet je je ex aan het denken. Je ex denkt dan aan jou.
  • Zorg dat je ex jou weer als een mogelijke partner ziet. Na een relatiebreuk ben je in de war, verdrietig en je kunt nergens anders meer mee bezig zijn. Je bent alleen maar bezig met hoe je je ex terug kan krijgen en verder doe je misschien nog maar weinig. Kijk naar jezelf en stel jezelf de vraag of je op dit moment een relatie zou willen met jezelf. Vast niet. Denk terug aan het begin van jullie relatie. Je ex kon niet genoeg van je krijgen. Denk aan hoe je toen was en werk eraan dat je weer zo wordt. Op die manier ben je weer de persoon die het hart van je ex op hol kan brengen.

Ex Terugwinnen?

Kan je je ex terugkrijgen? Soms wel, soms niet. Niemand kan het je garandereen maar er zijn wel methodes die de kans groter maken dat het lukt. Je zult dan onder andere het volgende leren:

  • Hoe jij misschien je ex terug krijgt en kunt houden
  • Hoe jij je ex misschien weer verliefd op je laat worden
  • Een psychologisch trucje waardoor je ex denkt emotioneel met je verbonden te zijn
  • Hoe laat je het vonkje weer overslaan?

Tags: ex terug, ex terugwinnen, gebroken hart
Artikel geschreven door: Luciano.
Publicatie datum: 2014-09-22
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving