aanmeld knop
dot

Goedkoop huis bouwen van zeecontainers

dreamshuisje.jpg
Goedkoop huis bouwen? Ik ontdekte een enorm leuke methode om zeer goedkoop een villa te bouwen. Van Zeecontainers. Jawel de containers die gebruikt worden spullen te verschepen, of die gebruikt worden om tijdelijk in te verblijven. Dergelijke containers zijn ijzersterk en zeer geschikt om zelf een huis mee te bouwen. Maar hoe?

Goedkoop een huis bouwen kan op verschillende manieren, maar ik was prettig verrast toen ik de villa's bekeek die werden gebouwd met zeecontainers, ook wel bekend als containers. Zeecontainers kunnen werkelijk omgebouwd worden tot ware villa's, maar ook als je een kleiner huis wilt bouwen, bijvoorbeeld een vakantiehuis. De zeecontainer is een ideale basis voor het bouwen van een goedkoop huis.  Afgetimmerd met hout, of afgewerkt met andere materialen, weet je werkelijk niet wat je ziet. Hoe bouw je een huis van zeecontainers? Na lang zoeken kwam ik een goede handleiding tegen voor het bouwen van goedkope huizen, met zeecontainers.

 

Hoe bouw je een goedkoop huis van zeecontainers?

Een zeecontainer heeft een rechthoekig vorm en is van zeer sterk metaal gemaakt. Cotainers worden steeds vaak gebruikt om te bewonen, of tijdelijk in te verblijven. Een logische volgende stap is het bouwen van huizen met containers. Maar hoe pak je dat aan? Je moet handig zijn, en van klussen houden, maar dan heb je ook een prachtig huis als je aan het bouwen gaat. Zie hoer onder voorbeelden van huizen, groot en klein, gebouwd met zeecontainers. Wat je nodig hebt is talent om te klussen, de wil om een huis te bouwen, en een stukje grond waar je een huis op neer mag zetten. Aan deze handleiding voor het bouwen van huizen van containers, zal je veel hebben.

 

 

 

Bovenstaand filmje laat zien hoe een eenvoudig huis van slechts een zeecontainer gebouwd werd. Erg mooi, maar met twee of drie zeecontainers worden zelfs schitterende villa's gebouwd. Voor een paar duizend euro bou je zo je eigen huis. In Amerika is dat dan ook een trend geworden. Ook in Nederland bouwen steeds meer mensen op deze manier woonhuizen en vakantiehuizen.

 

Aanschaf van plantenbakken of moestuinbakken
De juiste manier om je tuin te beplanten
Hoe kan je zelf biogas maken?

 


Tags: goedkoop huis bouwen, zeecontainers, container, containerhuis, huis bouwen van containers

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2014-09-23
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving