aanmeld knop
dot

Feestje vieren in de achtertuin

Plantenbakken.jpg
Een feestje is altijd leuk, behalve als je zelf een feest moet geven. Dat horen we immers vaak. We horen vaak dat het zo'n troep geeft en dat je op je eigen feest alleen maar aan het sjouwen bent. Dit hoeft natuurlijk niet zo te zijn. We laten je in dit artikel dan ook zien hoe je een tuinfeest kunt geven en zelf ook nog kunt genieten!
KlussenKlussen

Hoe organiseer je een tuinfeest?

Hoe organiseer je nu een tuinfeest waar jij zelf en ook anderen van kunnen genieten? We beginnen dit artikel met tips om je feest voor anderen onvergetelijk te maken, daarna bespreken we tips die ook het feest voor jou te gek maken!

 

Zorg voor een goede sfeer

Voor je vrienden en kennissen is het belangrijk om een goede sfeer neer te zetten. Hoe je dit doet? Ten eerste met een leuke aankleding. Palethout is tegenwoordig erg populair. Je kunt hier leuke tuinmeubelen van maken als je zelf een beetje handig bent. Op deze manier maak je de blits voor vrienden en kennissen en het geeft ook gelijk iets knus. Je hebt het namelijk zelf gemaakt. En op jou eigen gemaakte tuinmeubelen mogen je vrienden lekker lounchen! Helemaal goed dus. Maar alles goed en wel; met een paar leuke tuinmeubelen ben je er natuurlijk nog lang niet. Ten eerste kun je moeilijk voor iedereen een tuinmeubel maken en je wilt ook niet dat iedereen neerploft op een tuinmeubel, en niet meer in de benen komt. Hier hebben we de partytent voor uitgevonden. Iedereen gezellig in de tent! Je kunt een partytent kopen of huren. Wanneer je een partytent koopt, kun je ook nog eens vaker een feestje geven. Het is dan wel belangrijk om een partytent te kopen die wel een aantal jaren mee gaat.  We hebben nu dus al een aardig feestje neergezet. We hebben chique tuinmeubelen waar je vrienden kunnen launchen. Hiernaast hebben we ook een partytent waar iedereen gezellig met elkaar kan kletsen en waar het lekker warm is, althans dat wil je graag. Tentverwarming is daarom ook een goede tip om je feest compleet te maken. O ja en vergeet de tentvloer niet! Je wilt niet dat je vrienden op een drassige ondergrond staan. En misschien wel het aller belangrijkst: de muziek. Zorg dat je een goede muziek installatie hebt in de feesttent. Zorg er hiernaast voor dat je wel de juiste muziek draait. Wat vinden de feestgangers leuk? Op deze manier kom je aardig in de buurt van een topfeestje!

 

Hoe zorg jij nu dat je een topfeest hebt?

We hebben nu een topfeest opgezet voor de feestgangers, maar jij wilt ook kunnen genieten natuurlijk. Om deze reden bespreken we nu enkele tips die ervoor zorgen dat ook jij kunt genieten op je eigen tuinfeest.

  • Zorg voor stroomtoevoer in je tuin met bijvoorbeeld verlengkabels. Hier kun je een oude koelkast op aan sluiten. Dan kan iedereen eigen drankjes pakken.
  • Van al dat gedans in de partytent krijgen de feestgangers natuurlijk ook honger. Zorg daarom dat er een tafel buitenstaat met hapjes en dat je onder deze tafel extra hapjes hebt liggen, zodat je de hapje makkelijk kunt aanvullen. Op deze manier hoef je vrijwel niets te doen voor je gasten en kun je optimaal genieten! 

Tags: Partytent kopen, feesttent kopen, partytent, partytenten
Design en lifestyleDesign en lifestyleArtikel geschreven door: Duke1991.
Publicatie datum: 2014-09-26
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving