aanmeld knop
dot

Snel geld verdienen met internet. Is het werkelijk mogelijk?

euro.jpg
Dat er via internet geld te verdienen is zal iedereen inmiddels wel weten. De vele internetshops en het online winkelen zijn hier mooie voorbeelden van. Maar naast het geld verdienen via internet met bijvoorbeeld een webshop, zijn er nog tal van andere mogelijkheden waar iedereen met een internet verbinding gebruik van zou kunnen maken.
ComputerComputer

In dit artikel ga ik in op de vraag of snel geld verdienen op internet mogelijk is en wat voor mogelijkheden hiervoor zijn. Snel geld verdienen via internet is iets waar veel mensen van dromen en er zijn vele aanbieders van producten die je beloven dat je met weinig inspanning een fortuin kan verdienen via internet. Is dit werkelijkheid of toch te mooi om waar te zijn?

 

Enkele feiten:   

  •       Het internet breidt jaarlijks flink uit steeds meer mensen hebben toegang tot internet. In 2012 hadden 2,4 miljard mensen toegang tot internet. Op dit moment staat de teller op 2,9 miljard.
  •          Ongeveer 80% van de aankopen begint op internet. Dit betekend niet per se dat het product of dergelijke daadwerkelijk via internet gekocht wordt maar vooronderzoek zit hier ook bij inbegrepen.
  •           Boekwinkels en muziekwinkels in de huidige vorm verliezen behoorlijk terrein aan het online kopen en de markt voor online muziek en e-books groeit alsmaar door.
  •           Het online winkelen blijft jaarlijks flink stijgen. In 2010 waren 8,3 % procent van de aankopen online. In 2013 bedroeg dit 11,3%. Men verwacht dat de stijging zich voort zal zetten.
  •           Internet is lucratief. Als je de Forbes 500 lijst bekijkt zitten er behoorlijk wat mensen tussen die hun vermogen hebben vergaard met bijvoorbeeld online marketing.

Hoe kan ik een graantje meepikken van deze markt?

Om geld te verdienen op internet  zijn er diverse mogelijkheden. De bekendste methode is waarschijnlijk een eigen product of dienst verkopen. Tegenwoordig is het niet meer zo ingewikkeld om een eigen webshop te bouwen maar enige kennis is wel gewenst. Hiernaast bestaan er ook methodes waarbij je gebruik maakt van bestaande media en geen eigen dienst of product nodig hebt. 

 

Affiliatemarketing

Een methode waarbij je het product van een ander gaat promoten via internet. Je meld je aan bij een affiliate site waarbij je een unieke link krijgt welke je via internet kan verspreiden. Als beloning krijg je commissie per verkocht product. Als iemand op jouw link klinkt en wordt doorgestuurd wordt er cookie geplaatst waardoor gezien wordt dat de bezoeker via jou komt. Er zijn meerdere methodes om jouw affiliate link te verspreiden.

 

Artikelen schrijven en geld verdienen

-         Met het schrijven van artikelen kun je geld verdienen. Op diverse artikel sites kun je artikelen plaatsen over allerlei onderwerpen. Hierbij bestaat de mogelijkheid om jouw affiliate link te plaatsen waardoor je wellicht bezoekers doorstuurt naar jouw gepromote product. Dit klinkt erg simpel maar er zijn wel een aantal zaken waar je aan moet voldoen. Hoe zorg je ervoor dat je artikel gelezen wordt, gevonden wordt in zoekmachines, et cetera.

 

-        YouTube video's maken

      Het maken van YouTube video’s is ook manier om een affiliate link te verspreiden of een product te promoten. Ook hierbij geldt dat er een aantal zaken zijn waar je op moet letten. Er zijn tal van trucjes om jouw video hoog te laten “ranken” in de zoekmachines waardoor je video dus veel bekeken wordt.

 

Snel geld verdienen?

De uitspraak het lijkt te mooi om waar te zijn is voor dit onderwerp ook zeker van toepassing. Het is zeker mogelijk om geld te verdienen met internet maar ook hier blijft gelden dan niks vanzelf komt.  Met bovenstaande methode kun je zeker geld verdienen en zeker ook behoorlijk wat, maar dit hangt toch af van je eigen inspanning. Hoe harder je je best doet en hoe meer tijd je er aan besteed hoe meer geld je verdient. Het voordeel van deze methodes is dat het je niks kost.

 

Wil ook jij geld verdienen op internet?

Als jij wilt beginnen met geld verdienen op internet zou ik aanraden om  informatie te zoeken over geld verdienen op internet. Er is ontzettend veel te vinden. Ikzelf ben begonnen met een programma/cursus waarin duidelijk alle methodes worden besproken, de trucjes worden uitgelegd en alles in duidelijk taal. Dit product heeft mij geholpen om een goede start te maken. Wil jij ook een goede start begin dan met dit programma en begin met geld verdienen!


Tags: Snel, geld verdienen, internet
Bronnen: marketingfacts.nl, internetlivestats.com
Artikel geschreven door: Enrico80.
Publicatie datum: 2014-09-28
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving