aanmeld knop
dot

Winkelen in Roermond

hilfiger.jpg
Nederland kent vele steden waar je goed kunt shoppen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Amsterdam en Utrecht. Wat je misschien nog niet wist is dat je een goede winkeldag vol kunt maken in Roermond in de verschillende winkelgebieden die het te bieden heeft.

Winkelen in de binnenstad

In 2009 is in de categorie middelgrote steden de binnenstad van Roermond uitgeroepen tot Beste Binnenstad Van Nederland. In de binnenstad van Roermond zorgen tal van kleine boetiekjes voor een authentieke uitstraling. Naast deze kleine boetiekjes zijn de grootste ketens er ook te vinden.

 

Ketens als C&A, Ici Paris, H&M, Prenatal, Douglas, the Sting, Sacha en Promiss hebben zich ook gevestigd in de stad. Naast de open binnenstad is er een nieuw overdekt winkelcentrum met parkeergarage. In dit winkelcentrum komt oud en nieuw bij elkaar door de monumentale panden die behouden zijn, tezamen met de nieuwe gebouwen die geplaatst zijn. U kunt een hapje eten bij de horecazaak om even bij te komen van het winkelen.

 

Outletcenter Roermond

In 2005 is de voormalige kazerne volledig omgebouwd tot een winkelcentrum. Hier zijn meer dan 150 designer winkels gevestigd, waar hoofdzakelijk producten uit het vorige seizoen of overproductie verkocht worden. Hierdoor is het mogelijk om kleding en producten te kopen met kortingen variërend van 30- tot 70%.

 

Het winkelcentrum heeft een gezellige uitstraling doordat het lijkt alsof het allemaal huisjes zijn. Deze zijn voorzien van pastelkleuren wat de boel leuk opfleurt.

 

Het outletcenter is voorzien van diverse horeca-ketens als McDonalds, La Place, Bufkens en wat kleine cafetaria’s. Als het mooi weer is kunt u lekker op het terras genieten van een heerlijke kop koffie met een appeltaartje.

 

Om de kinderen ook tevreden te houden en wat afleiding te geven is er een overdekte kinderspeelplaats.

 

Retail Park Roermond

Langs de snelweg ligt het Retail Park. Dit is een shopping center met een divers aanbod. Winkels die je hier bijvoorbeeld kunt vinden zijn Media Markt, Toys XL, Albert Heijn en Xenos.

 

De winkels in Retail Park zijn alleen op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten. Als u besluit om te willen winkelen kunt u hier dus altijd terecht.

 

Parkeren in Roermond

Als u wilt parkeren in Roermond kunt u op verschillende locaties terecht. Er zijn overdekte parkeergarages in het centrum. Bij het Outletcenter zijn er voldoende parkeerplaatsen waar u uw auto kunt zetten.


Hierdoor bent u verzekerd van een gezellige dag winkelen in Roermond.


Tags: winkelen roermond parkeren
Artikel geschreven door: Freekkanters.
Publicatie datum: 2014-10-02
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving