aanmeld knop
dot

Afvallen in simpele stappen, vet verbranden

Vet-verbranden.jpg
Wilt u definitief af van overtollig vet en wilt u vanaf vandaag echt gaan voor een fit, strak en gezond lichaam? Gezonder eten en meer bewegen is nog altijd de beste manier. Maar hoe kan je dit voor elkaar krijgen? Er zijn enorm veel mensen die af willen vallen en de meesten lukt dit ook wel, maar helaas meestal niet voor lang. Toch is het echt niet onmogelijk. Hoe vind je de juiste methode?

Schaamte omdat u te dik bent?

Herkent u dit? U schaamt zich voor uw vetrollen op uw buik, zo ook voor uw benen, armen, nek, wangen en eigenlijk ieder ander lichaamsdeel? Wellicht, leidt dit ook tot een erg slecht zelfbeeld. En dit eigenlijk al jarenlang, en dat terwijl u er echt wel mee bezig bent en er alles aan doet. U zoekt tevergeefs naar redenen. ‘Zit het soms in mijn genen?’ is een vraag die vaak naar voren komt. Ik kan u nu zeggen, u bent niet de enige. Zeer veel mensen ervaren dit ongemak en willen dit het allerliefst morgen nog anders hebben. Veel mensen zijn te dik en afvallen blijkt gewoon enorm moeilijk. Nog niet zo heel lang geleden heeft men ontdekt dat eenb dieet met weinig koolhydraten, zorgt voor snel en veel gewichtsverlies metw einig of geen honger. 

 

Dieten

Iedereen met overgewicht is altijd druk in de weer met een dieet, toch? De een volgt dit dieet, de ander dat dieet. Maar ziet u weleens bij een vriend, of beter gezegd bij iemand die u goed kent, in enkele weken de kilo’s eraf vliegen? Waarschijnlijk niet! Sommige diëten duren inderdaad niet zo heel lang maar verreweg de meeste duren te lang. Waarom te lang? Er is voor een dieet veel toewijding nodig, maar ook is er veel tijd voor nodig om je er eens goed in te verdiepen, de juiste voeding combinaties te maken en bovendien kost een dieet u in sommige gevallen meer geld dan wanneer u 'gewoon' het eten en drinken zou inslaan zoals u altijd deed. Maar het allerbelangrijkste punt is nog de toewijding. De bereidheid om verkeerd eten zo vaak mogelijk te weerstaan, minder te eten, en je in te spannen door vet te verbranden.

 

Toewijding

Waarom is dit waar het op steekt? U moet erin investeren. Geld, tijd, doorzettingsvermogen. Maar zeker dit: u moet gaan laten wat u niet wilt laten, namelijk uw heerlijke eigen eetgewoonten. Mijn direct advies: laat deze fabel nu enigszins vallen. Als u logisch nadenkt en gewoon gevarieerd, gezond eet maar ook regelmatig een snack of wat vettigs eet is er absoluut niets aan de hand. U kunt uw tijd beter besteden aan andere dingen dan aan moeilijk nadenken over een dieet en eetgewoonten extreem veranderen. Waarom? Het kan namelijk veel simpeler. Je voedselgewoontes aanpassen in combinatie met meer bewegen, is voldoende om af te vallen. Bijvoorbeeld:

  • eet kleinere porties
  • zo vaak mogelijk verse producten gebruiken

Misleiding

Het overgrote deel van de voedingsindustrie misleid haar klanten op allerlei gebieden. Trap daar dus niet meer in. De misleiding van de voedselindustrie vind u op de verpakkingen terug. Iedereen weet dat wat er op de verpakkingen staat in veel gevallen niet volledige waarheden zijn. Maar nu veel belangrijker; de dieetindustrie valt hier ook onder. En er worden veel programma’s, boeken, en producten op de markt gebracht. Is dit altijd goed? Nee, dit is niet altijd goed. Zeer weinig is echt goed zelfs. En dat word gemerkt aan de resultaten.

 

'Tijdelijke aanpassingen leiden tot tijdelijke resultaten. Wees daar dus behoedzaam voor.'

 

Nog één feit die u goed moet onthouden vanaf nu. Diëten zijn tijdelijk. De resultaten zijn dus ook tijdelijk. Daarom bent u misschien wel vaak afgevallen, maar in minder dan 2 jaar weer aangekomen. Het heeft op die manier dus geen zin, want wilt u uw hele leven diëten? Niemand wil dat. Je wilt een verandering maken en die behouden op een zeer simpele wijze. Minder eten, meer bewegen... en dat levenslang? Ja, dat helpt.

 

Beslissing

Bent u de 20 gepasseerd, misschien al de 40? En bent u in het verleden al vaker de mist in gegaan met waardeloze schema’s die te lang duurden, teveel geld kosten of teveel toewijding kosten? Maak nu de beslissing. Ik geef u deze tip mee: ga vet verbranden en eet kleinere porties, ook van dingen die u heel graag eet. Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken.


Tags: Snel Vet Verbranden, dieet, afvallen
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: AndriesKot.
Publicatie datum: 2014-10-06
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving