aanmeld knop
dot

Overwegen van botox behandeling bij schoemacher?

ziekenhuis.jpg
Naast mij twijfelen veel mensen over het ondergaan van een behandeling bij Robert Schoemacher. Het is belangrijk dat je voor een behandeling goed gaat verdiepen in de behandeling die je eventueel wilt ondergaan.

Al jaren weet ik niet goed wat ik moet doen, ik ben nu 42 jaar oud en ik begin steeds meer rimpels te krijgen. Eerst vond ik het niet heel erg om lichte rimpels te krijgen maar nu ik wat ouder begin te worden en de rimpels steeds beter te zien zijn  en het mij ook steeds meer gaat opvallen begin ik mij er meer aan te irriteren.

 

Rimpels verminderen

Van meerdere vriendinnen weet ik dat zij een keer in de zes maanden een injectable behandeling laten uitvoeren voor het verminderen van de rimpels. Nadat zij de eerste keer een behandeling hebben ondergaan vond ik mijn vriendinnen er een stuk beter uitzien maar wel op een hele natuurlijke manier. Mijn vriendinnen hebben zde behandeling ondergaan bij Robert Schoemacher. Op dit moment ben ik zelf erg aan het twijfelen over het ook eens tijd wordt dat ik een behandeling ga ondergaan met botox of fillers.

 

Info opzoeken over schoemacher

Omdat ik niet goed wist wat ik wou besloot ik mij eerst eens wat meer te gaan verdiepen in een behandeling bij schoemacher. Op de website las ik over de verschillende soorten behandelingen tegen het bestrijden van rimpels zoals:

  • Een behandeling met fillers. Deze behandeling is vooral voor deze gebieden van het gezicht: fronsrimpels, wenkbrauw en zorgrimpels. Daarnaast is de behandeling geschikt voor het middendeel van gezicht: kraaienpootjes, vermoeide ogen, neus, volume wangen. Als laatste is de behandeling met fillers zeer geschikt voor het ondergezicht: neus lippenplooi, rookrimpels, lipcontouren, rimpels door het lachen, afhangende mondhoeken en een vergroting van de lip of voor meer volume van de kin.
  • Botox behandeling, deze behandeling is de bekendste en meest gebruikte vorm van alle Injectables.

Na het lezen van veel informatie kan ik goed overwegen of ik de behandeling wel of niet wil ondergaan, ik ga er eventjes goed over nadenken voordat ik een besluit ga nemen.

 

Klinieken voor behandelingen

Hoewel ik er eventjes over na ga denken of ik wel of niet een behandeling bij Robert Schoemacher onderga heb ik wel al vast eventjes gekeken wat de mogelijkheden zijn om terecht te kunnen in een van de perfect age centers van Schoemacher. Robert Schoemacher heeft meerdere perfect age centers waar je terecht kunt voor het ondergaan van een van de behandelingen. Je kunt hier goed je auto parkeren dus dit vormt geen belemmering voor het maken van een afspraak. 


Tags: schoemacher, rimpels laten verwijderen, botox, fillers
Artikel geschreven door: Manon.
Publicatie datum: 2014-10-07
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving