aanmeld knop
dot

Geld maken? 3 Tips voor starters in affiliate marketing

euro.jpg
Je bent werknemer, hebt al sinds het uitbreken van de crisis geen loonsverhoging meer gehad en je zou graag voor jezelf beginnen maar een startkapitaal ontbreekt. Vervolgens ben je jezelf gaan verdiepen het onderwerp geld maken via het internet en je wilt gaan starten als affiliate. Dit artikel geeft je drie bruikbare tips mee waarmee de eerste stappen in affiliate marketing kunt gaan zetten.
ComputerComputer

Als affiliate ga je reclame maken voor producten van anderen en wordt je hiervoor beloond op het moment dat iemand dat product via jouw promotie gekocht heeft.  Dit is een gemakkelijke manier om geld te maken als beginner, want met deze methode hoef je namelijk geen eigen product te hebben.

 

Begin bij het begin. Tip 1

Als affiliate kan je op verschillende manieren producten promoten. Je kunt bijvoorbeeld:

  • artikelen schrijven
  • bloggen op je eigen website
  • video's plaatsen op YouTube

Kortom manieren genoeg om geld te maken. Als je net start als affiliate is het verstandig om jezelf eerst eens vertrouwd te maken met het hele begrip en kennis op te doen van affiliate marketing. Het starten door in het begin alleen artikelen te schrijven en te plaatsen op artikelwebsites kan een goede manier zijn. Je hoeft geen geld te hebben om te kunnen investeren en je kunt je skills verbeteren in het schrijven van teksten. Daarnaast kost het schrijven van artikelen niet heel veel tijd, waardoor je de overige beschikbare tijd kunt spenderen aan het verdiepen in het onderwerp internetmarketing. Zo kan je langzaam je eigen mogelijkheden in kaart brengen om geld te maken via het internet.

 

Snel kennis opdoen, Tip 2

Op het internet is talloze informatie terug te vinden over affilliate marketing en hoe je affilliate wordt, een studie is er echter nog niet voor. Het LOI biedt wel een cursus aan echter deze is bedoeld om adverteerders/zelfstandig ondernemers te leren affilliate marketing toe te passen en is dus niet gericht op de affilliate. Om snel te kunnen starten is het daarentegen wel handig om enige basiskennis te hebben en is het natuurlijk niet fijn als je tientallen verschillende websites af moet struinen om jezelf dat beetje kennis bij te brengen. 

 

Wees geduldig. Tip 3

Wanneer je net gestart bent als affiliate en je eerste artikelen hebt geplaatst kan het soms wel even duren voordat je daadwerkelijk geld gaat maken, echter de aanhouder wint en geduld is dan ook een groot goed. Schrijf artikelen over verschillende onderwerpen die je goed liggen. Hou in ieder geval in je achterhoofd dat het wel even kan duren voordat je resultaat boekt, maar als de tijd de enige investering is die je moet doen dan is het allemaal wel te overzien. Aks je er rustig de tijd voor neemt dan kan je hier zeker succes mee gaan boeken en voor je het weet verdien je een mooi zakcentje bij en misschien kan je er op den duur zelfs een compleet salaris uithalen. 


Tags: geld verdienen als affiliate
Artikel geschreven door: chapana84.
Publicatie datum: 2014-10-12
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving