aanmeld knop
dot

Turbo dieet is uniek

vlees.jpg
Veel mensen in onze huidige maatschappij zijn te zwaar. In onze welvaartsstaat eten we vaak verkeerd en te veel. We eten ook te vet en te veel bewerkt voedsel. Het voedsel wat we eten bevat veel stoffen die nodig zijn om het langer houdbaar te houden.

Wanneer we alleen gezonde onbewerkte voeding zouden eten en niet te veel werden we zeker niet te zwaar.

 

Afvallen door minder te eten

Veel mensen die willen afvallen beginnen met minder te eten. Het gaat er echter niet om dat je minder moet eten om af te vallen maar je zal je eetpatroon en levensstijl moeten aanpassen. Velen die willen afvallen laten het ontbijt staan terwijl dit de belangrijkste maaltijd van de dag is. Dit is dus fout. Daarbij komt ook nog dat we in het rijkere westen niet alleen veel voedsel hebben maar het meeste voedsel is ook nog eens energierijk.

 

Waarom word je snel dik?

Het lichaam is zo gebouwd dat het de energie die het binnenkrijgt zo doelmatig mogelijk opslaat voor tijden wanneer het slechter wordt. Daar moeten wij niet bang voor zijn. Toch zal het lichaam energied uit voedsel omzetten in vet en het als lichaamsvet opslaan. Daarom zal de hoeveelheid vet dat opgeslagen wordt op het lichaam toenemen, als je teveel energie binnenkrijgt. Omdat dikke mensen een groter risico hebben om ziek te worden dan slankere mensen, proberen veel dikke mensen om af te vallen. Dikke mensen hebben een veel grotere kans op hart en vaatziekten en suikerziekte en kanker dan slanke mensen.

 

Diëten

Er betsaan legio afslank diëten die het mogelijk maken om op een korte tijd veel af te vallen. Toch zal indien men regelmatig wilt afvallen niet voor een turbo dieet kiezen. Dit is een dieet waarbij het in 10 dagen mogelijk is 10 tot 15 kilogram af te vallen of zelfs nog meer. Het is een zeer intensieve maar affectieve methode om veel gewicht in een korte tijd te verliezen.

 

Turbo dieet

Snel afvallen met het volgen van een turbodieet is mogelijk. Het is een uitgebalanceerd dieet. Het 10 dagen turbo dieet is zeer simpel en vooral ook doeltreffend. Je hoeft tijdens de 10 dagen niet te rekenen of te tellen of je wel genoeg calorieën binnenkrijgt. Alles is door dieet-shakes afgemeten. De dieet-shakes zijn eenvoudig te bereiden en precies op maat. Je moet ook proberen 1,5 liter water per dag te drinken. Ook kruidenthee is hierbij toegestaan. Het is een zeer streng dieet dat je slechts 10 dagen mag volgen. Na die 10 dagen zal je veel zijn afgevallen maar dan is het belangrijk dat je je lichaamsgewicht op peil houdt. Gezond is dit echter niet. Een dieet waarmee je ook veel in korte tijd kunt afvallen en waarbij geen shakes nodig zijn, is Het Mentale Dieetplan met Turbo Actie Plan. Het is een proteine (of eiwit dieet) waarbij je dus veel van de volgende dingen eet:

  • vlees (kip, rundvlees, vis, ei, enzovoorts)
  • groentes
  • zuivel (melk, kaas)
  • granen (in mindere mate)
  • fruit (in mindere mate)

Blijvend afvallen

Dat is voor velen moeilijk. De 10 dagen volhouden is niet moeilijk maar vooral voor de periode die erna komt heb je een goede begeleiding nodig. Je moet weten wat je dan kan en moet doen om op gewicht te blijven. Het is de bedoeling dat je meer gaat bewegen, wat steeds gemakkelijker zal gaan omdat je gewicht aan het verliezen bent. Doordat je afvalt krijg je meer energie en je gaat daardoor ook beter in je vel zitten. Het is na de 10 dagen zeer belangrijk dat je op een verantwoorde wijze verder gaat met gezond te eten en bewegen.


Tags: afvallen, dieet, turbo dieet, mentale dieet, proteine, eiwit
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: Kools.
Publicatie datum: 2014-10-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving