aanmeld knop
dot

21 dagen durende online cursus: van jezelf houden

geluk.jpg
In een 'cursus van jezelf houden,' krijgt u antwoorden op vragen over hoe u in het leven staat. Misschien bent u gevormd door een moeilijke jeugd of door nare ervaringen uit het verleden en staat dat u in de weg om van uzelf te houden.

Van uzelf houden lijkt vaak vanzelfsprekender dan het is. Natuurlijk denkt iedereen dat hij of zij van zichzelf houdt, maar klopt dat eigenlijk wel? Probeer maar eens voor uzelf na te gaan of u echt tevreden bent met wie u bent en of er ergens misschien toch een gevoel van ontevredenheid diep van binnen zit. Misschien bent u  niet helemaal tevreden met uw uiterlijk of met uw gedrag of in uw doen en laten. Ga voor uzelf eens kritisch  na of u wel veel eigenwaarde heeft.

 

Ben ik wel leuk genoeg?

Heeft u vroeger een gebrek aan liefde gekend of is dit nog steeds het geval? Bent u vroeger op school gepest? Dan kan het zijn dat u een negatief zelfbeeld heeft ontwikkeld, waar u zich misschien helemaal niet bewust van bent. Het kan ook zo zijn dat u negatief bent gaan denken over uzelf of over anderen. Misschien vraagt u uzelf wel regelmatig af of u wel leuk genoeg bent en wat anderen van u denken? Of u krijgt ook weleens kritiek van anderen.

 

Om jezelf kunnen geven

Het is tijd om de eerste stap te nemen om te gaan houden van uzelf en om te gaan genieten van kleine dingen en om te gaan dromen over wat u zou willen of bereiken in uw leven. Het is moeilijk om dromen achterna te gaan, als u niet in uzelf gelooft. En ook zeker als u uzelf (en anderen) niet accepteert: Hoe kunnen anderen u liefhebben als u uzelf niet liefhebt? Hoe denkt u dat anderen over u denken wanneer u uzelf niet of niet helemaal accepteert zoals u nu in het leven staat.

 

Zelfvertrouwen opbouwen

Laat u niet meer leiden door wat anderen van u vinden. U zult meer waarde moeten gaan hechten aan wat u belangrijk vindt. Maar dat werkt alleen wanneer u uzelf lief hebt en ook anderen, zonder te oordelen. U zult een mooie uitstraling hebben. U zult lekkerder in uw vel zitten en meer zelfvertrouwen hebben, wanneer u aan de slag gaat met deze 21 dagen durende online cursus: Van jezelf houden

 

Meer zelfvertrouwen krijgen

Het is heel erg belangrijk om voor uzelf de beslissing te nemen om te gaan werken aan uzelf. Dus neem de verantwoordelijkheid voor uw eigen leven, ga meer waarde hechten aan wat u belangrijk vindt, leer van uzelf te houden (en ook van anderen) zonder te oordelen over uzelf (of anderen),  accepteer uzelf en heb vertrouwen in uzelf. U zult  zien dat het het uw leven zal verruimen. U kunt een online cursus volgen om meer van uzelf te leren houden. Het enige wat u in huis moet hebben om de online cursus te kunnen volgen is een computer of tablet of mobiele telefoon. 


Tags: zelfvertrouwen krijgen, van jezelf houden, van uzelf houden
Artikel geschreven door: jodi10000.
Publicatie datum: 2014-11-10
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving