aanmeld knop
dot

De top 10 aller duurste sneakers

logo-tekst.jpeg
Benieuwd naar de allerduurste sneakers die ooit zijn verkocht? Bekijk de totale top 10 en zie hoe bizar veel geld sommige sneakers kosten en wie er zoveel geld neerlegt voor een paar sneakers. Want alleen de rijkste mensen der aarde kunnen zulke hoge prijzen betalen voor een paar schoenen.

Wat moet je doen met 100 miljoen?  Sneakers kopen natuurlijk... Tenminste, dat is wat sommige mensen denken die alles al hebben wat ze maar kunnen  wensen. De duurste sneakers die ooit verkocht zijn hebben wij hieronder voor je opgegesomd.

  • Nr 1. $16.000.000: De Nike Air Yeezy 2; deze schoen is rood en is samen met Kanye ontwikkelt door Nike. De schoen was een echte hit en was al snel nergens meer te koop. Wat doe je als je de schoen die je wilt hebben nergens meer te krijgen is? Dan  kan je natuurlijk altijd even op zoek gaan op Ebay. En daar stonden ze, deze schoenen zijn voor heel veel geld van eigenaar gewisseld.
  • Nr. 2. $104.000: Air Jordan 2; deze schoenen werden door Michael Jordan gebruikt in de finale van 1997. Hij speelde op deze schoenen, waarin ze wonnen. Daarna heeft hij deze schoenen gesigneerd en aan de ballenjongen gegeven. Ook deze schoenen  werden op Ebay verkocht.
  • Nr. 3. $20,000 & $100,000: De Air Jordan 10 & 12. Na het eerste ontwerp van Drake werd er groot feest gevierd. Drake gaf in een arme buurt twee paar Jordans weg. Omdat deze sneakers waren aangeraakt door Drake liepen de prijzen van deze sneakers enormop, ook deze sneakers zijn op Ebay verkocht.
  • Nr. 4. $60.000: Air Jordan Silver Shoe. Wederom een paar jordans. Dit is ook weer een speciale Jordan, een zilver kleurige schoen die meer kost dan een gouden schoen. Ook hier speelt het mee dat Michael Jordan deze schoen weer gesigneerd heeft en  als verjaardags cadeau heeft weggegeven. Toch een leuk cadeau als je weet waarvoor deze schoenen zijn verkocht.
  • Nr 5. $50.000: Op 5 staan de sneakers van rapper Big Boi. Hij heeft zijn Nike's gepimpt met diamanten. De schoenen zelf kosten maar 200 dollar.
  • Nr 6. $37.500: Nike air Mag. Dit zijn ongetwijfeld de lelijkste schoenen die ooit verkocht zijn. Maar ze gingen niet voor niks over de toonbank. Deze schoenen werden geveild voor een goed doel en zijn ook weer verkocht aan een rapper. De engels rapper Tinie Tempah.
  • Nr 7. $31.000 : Ook weer Jordans. In dit geval zijn het Jordans van bijna 30 jaar oud. Deze sneakers zijn bijna nergens meer te  krijgen. Als ze op Ebay worden aangeboden gaan de prijzen letterlijk door het dak.
  • Nr. 8 $30.000 : Nike air Zoom. Deze schoen is ontworpen door Kobe Bryant. Er staat op de schoen een tekening die symbool staat aan een grote stad. Nr 9. $24.000: De gouden Nike Running shoes. Deze schoenen zijn helemaal bedekt met goud, dit maakt ze erg zwaar. Alleen het goud op de schoen weegt maarliefst 620 gram.
  • Nr 10. $11.267: De Air Jordan 11, deze schoen is uitgekomen in 2012. Waarna ze direct al weer waren uitverkocht. De verzamelaars wilde ook dit paar hebben. Waardoor er veel geld voor is neergelegd.

Wat gaat de toekomst ons nog brengen? Wellicht nog een paar hele dure Nike Roshe Run sneakers?


Tags: sneakers, duurste ter wereld, duurste sneakers, dure schoenen, sportschoenen, Nike Air Jeezy, Jordan 2
Artikel geschreven door: nieuwesneakers.
Publicatie datum: 2014-11-12
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving