aanmeld knop
dot

iPhone 6, laatste nieuwtjes

logo-tekst.jpeg
iPhone6. Sinds september 2014 is de iPhone 6 ook in Nederland verkrijgbaar. Apple heeft ons nog nooit teleurgesteld en heeft vele fans. Van de nieuwe iPhone 6 werd veel verwacht, en hoe enthousiast is men over deze nieuwe iPhone? Smartphones heb je in vele soorten en maten. De iPhone is wellicht de meest gebruikte en meest succesvolle smartphone.
ComputerComputer

De iPhone 6 blijkt net als zijn voorgangers, ook een succesnummer. Deze smartphone van Apple was in Amerika verkrijgbaar vanaf 2014 en was het nieuwste speeltje van Apple ook in de voorverkoop te verkrijgen in Canada, Frankrijk, Duitsland, Australië... maar na een uurtje was de smartphone alweer uitverkocht. Het toestel is in Nederland verkrijgbaar vanaf september 2014. Ook hier is het een groot succes. 

 

iPhone 5 en iPhone 6

iPhone 5 is ook nog steeds een geliefde iPhone. Het 4 Inch scherm groter. Meer ruimte voor de  weergave van Apps, en helemaal wat meer ruimte natuurlijk. Het grotere scherm biedt toch voornamelijk voordelen. Het werkt allemaal lekkerder en ziet er ook geweldig uit. Het grote voordeel van de afmeting van de nieuwe smartphone is dat het toestel wel langer is, maar niet breder. Daardoor is hij nog makkelijk in je broekzak te vervoeren en handzaam, ook voor de wat kleinere handen. Zoals we van Apple gewend zijn is overal over nagedacht en het resultaat is weer een echt lekkere iPhone, die je gewoon wilt hebben. iPhone 6 is dunner en bevat weer allerlei nieuwe snufjes.

 

Snel, sneller, snelst...

Alles gaat opvallend sneller. Niet alleen opstarten gaat soepel en lekker snel maar ook het afspelen van media, filmpjes, games en dergelijke haperen niet. De 3D beeldweergave is zeer goed.

 

Kleuren iPhones

Mooi metallic aan de achterkant, en wit of zwart aan de voorzijde. Het iPhone 5 model lijkt het meest op iPhone 4s, maar dan langer. iPhone 6 is dunner.

 

Beeldscherm

Het beeldscherm is voorzien van een speciale coating waardoor er minder scherm reflectie optreedt. Dat is op zich een stuk prettiger.

 

Tom Tom

Je eigen Tom Tom kaarten op je smartphone, dat is ook iPhone 6.

 

iPhone 6 of 5. Ja of nee?

Een absolute ja. Er zitten gewoon erg veel extra's en verbeteringen aan deze schitterende iPhones. De camera is/zijn overigens ook aanzienlijk verbetert en dat levert mooie foto's en video's op. Ook is er de mogelijkheid tot panorama fotografie.


Tags: iPhone5, iPhone 6, Apple iPhone
GamesGamesArtikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2012-06-02
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving