aanmeld knop
dot

Paraplu's bedrukken

logo-tekst.jpeg
Paraplu bedrukken als relatiegeschenk. Leuke relatiegeschenken wordne extra leuk als u ze een persoonlijk tintje kunt geven. Paraplu´s laten bedrukken met een print naar uw eigen keuze, behoort tot de mogelijkheden. Bedrukte paraplu’s zijn goede promotieartikelen. Ze zijn één van de meest voorkomende relatiegeschenken bij bedrijven.

Bedrukte paraplu's zijn zeer populair om te geven maar ook om te krijgen. Een paraplu is altijd handig, gemakkelijk in klein formaat te verpakken, en als u een paraplu laat berukken met uw eigen tekst of logo, geeft u de plu of een persoonlijk tintje, of een zakelijk tintje. Een paraplu bedrukken met uw logo om weg te geven als relatiegeschenk is dan ook een bijzonder effectieve mogelijkheid om uw naamsbekendheid onder de aandacht te brengen en te houden bij uw relaties. Ze zijn opvallend en vallen goed op in het straatbeeld. Bovendien gooit men ze niet zo makkelijk weg.

 

Welke paraplu kiest u?

Bedrukte paraplu’s zijn voor er voor elke gelegenheid en in elke soort en maat. Golfparaplu’s zijn bijvoorbeeld grote paraplu’s waaronder je gemakkelijk met twee personen droog kunt blijven. Dan zijn er ook de kleine paraplu’s die gemakkelijk in een tas kunnen worden meegenomen, de zogenaamde automatische paraplu’s. Deze zijn met een druk op een knopje uit te klappen.

 

Paraplu geschikt bij storm

U kent dat wel, in de wind lopen met een paraplu en ineens klapt hij om en gaat nog stuk ook. Jammer, maar daar is wat op gevonden. Geschikt voor elk weertype omdat ze niet kunnen niet omklappen zijn de Storm en de Senz paraplu’s.

 

Kinderparaplu

Verder zijn er uiteraard ook allerlei kinderparaplu’s, parapluutjes met wat kleinere handgrepen, deze zijn gemakkelijk voor kinderen, zodat kinderen ze zelf kunnen vasthouden.

 

Druktechnieken

Paraplu's bedrukken wordt meestal gedaan door middel van een transfer- of een zeefdruk. Bij transferdruk bestaat de bedrukking meestal uit meerdere kleuren. Voor paraplu's bedrukken met één kleur wordt een zeefdruk gebruikt.

 

Vrolijke persoonlijke paraplu

Ook kan een paraplu worden geproduceerd naar eigen ontwerp, wens en smaak; de zogenaamde 'custom made' paraplu. De paraplu kan dan geheel in elke gewenste kleur en ontwerp worden bedrukt. Hoe groter de paraplu hoe groter het te bedrukken oppervlak. Soms kan het ook wat chiquer tonen om een paraplu subtiel te laten bedrukken.


Tags: paraplu bedrukken, paraplu tegen storm, relatiegeschenk, druktechnieken
Artikel geschreven door: Tim Soekkha.
Publicatie datum: 2014-12-02
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving