aanmeld knop
dot

Waarom is een online marketing bureau zo belangrijk?

Internet.jpg
Online marketing; iedere ondernemer heeft er tegenwoordig wel van gehoord. Toch zijn er nog veel ondernemers die de strategie van; ‘we wachten wel totdat het weer voorbij is’ hanteren. Echter, dat gaat niet meer gebeuren. The internet of things is nu eenmaal iets structureels. Tenzij er in de toekomst een genie is die met een totaal ander concept komt maar laten we daar niet vanuit gaan. Dus: je zult als ondernemer gehoor moeten geven aan het legio aan kansen dat er online voorbij komt.
ComputerComputer

Natuurlijk kan het zo zijn dat Facebook minder interessant voor jou is dan voor een ander. Maar ook jouw doelgroep bevindt zich op social media. Weliswaar wellicht op een moment van de dag waarop ze een andere rol hebben. Die directeur van dat bedrijf waar jij zo graag voor wilt werken zit ’s avonds op de bank ook gewoon op zijn tablet door zijn Facebooktimline te scrollen. Echter, heeft hij dan wel zin om jouw aanbiedingen voorbij te zien komen op dat moment of is dat juist alleen maar irritant? Maar, er zijn natuurlijk meerdere wegen die naar Rome leiden.

 

Goede content

Plaats gewoon content die hij/zij op dat moment wel interessant vindt! Ja, dat is lastig en ja, het is meer dan dit. Je zult inderdaad een effectieve contentmarktingstrateeg moeten hebben en daar heb je hoogstwaarschijnlijk inderdaad social media advies voor nodig van een social media bureau.

 

Google Adwords

Maar wat voor mogelijkheden zijn er nog meer? Nou, heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan Google Adwords? Wat is dat nu precies? Met Google Adwords kom jij met jouw website naar boven op het moment dat jouw potentiële klant zoekt naar jouw diensten. Ik hoor je al denken; dat is te mooi om waar te zijn. En toch is het zo. Sterker nog, voor die weergave betaal je niet eens, je betaalt pas als die klant op jouw advertentie klinkt en dus op jouw website voorbij komt. Maar… ook hier zit een ‘maar’ aan want Google AdWords is een complex programma. Je hebt er behoorlijk wat adwords kennis voor nodig en daar kan een Google AdWords bureau je het beste google adwords advies in geven, anders kom je er niet uit. Tenminste, dan ga je het niet optimaal inzetten en kost het je veel meer geld dan dat eigenlijk nodig is. Daarnaast haal je ook veel minder resultaat uit je budget. Dus al bij al, er zijn veel mogelijkheden maar schakel een online marketing bureau in die je online marketing advies kan geven. 


Tags: online marketing bureau, google adwords bureau
Bronnen: gonect.nl
ComputerComputerArtikel geschreven door: stefan.
Publicatie datum: 2014-12-11
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving