aanmeld knop
dot

Zonder zware training van overtollige kilo's afkomen

eiwitshake.jpg
Afvallen is iets dat vele mensen in deze tijd bezighoud. We willen er allemaal goed uitzien en trots zijn op ons lichaam. Algemeen bekend is dat dit alleen 'zou' lukken door een 'horrordieet' of zware training sessies. Jasper Alblas heeft echter een alternatief gevonden. Enkel door je eetpatroon te veranderen zouden de kilo's eraf vliegen. Geen zware inspanningen en geen honger.

We willen er allemaal goed uitzien. Een strakke buik is het streven van heel Nederland. We zijn dan ook met z'n alle geobsedeerd door dit onderwerp. Het ene dieet na het andere wordt uitgevonden en geprobeerd. In vele gevallen echter tevergeefs. De meeste diëten zijn gebaseerd op minder eten en veel bewegen, dit is voor veel mensen een grote opgave. We houden namelijk allemaal heel veel van eten en daar is ook niks mis mee.

 

Waar gaat het mis?

Mensen beginnen vol goede moed en voornemens aan een dieet. De eerste twee weken zijn wel vol te houden maar hierna wordt al snel opgegeven. Dit is logisch, om goed te kunnen functioneren hebben we nou eenmaal voedingstoffen nodig. (Voldoende) voedingstoffen zijn nou net de ingrediënten dat aan te strenge diëten ontbreken. 

 

Hongerdieet

Wat er NA zo'n 'horrordieet' nog meer misgaat is dat de kilo's er weer aanvliegen. Wanneer je zo weinig eet als bij de meeste diëten gaat je lichaam in noodtoestand. Doordat het te weinig voedingstoffen binnenkrijgt slaat het zodra er WEL iets binnenkomt direct een voorraad op voor de volgende 'winterperiode'. Zodra je eindelijk van zo'n dieet af bent en weer een frietje gaat eten merk je dat meteen, dit is natuurlijk zonde van je harde werk.

 

Zware inspanning

Zware inspanning is iets dat vaak gepaard gaat met het te strenge diëten. Laat nou net het grootste gedeelte van Nederland hier een soort allergie voor hebben gekregen. Om af te vallen zou je moeten gaan sporten. Bewegen is natuurlijk hartstikke gezond, maar te veel van het goede werkt alleen maar averechts. Het is helemaal niet nodig om veel te sporten om te kunnen afvallen.

 

Zonder hongerdieet of zware inspanning verantwoord afvallen.

Het afslank receptenboek van Jasper Alblas heet Het 7X7 Afslank receptenboek en het bevat geen streng dieet of trainingsschema. Enkel door een gezond eetpatroon te hanteren zouden volgens hem de kilo's eraf vliegen. Het boek bevat heerlijke recepten met enkel natuurlijke producten. Door de natuurlijke eigenschappen van de producten is gewichtsverlies niet alleen gegarandeerd maar ook nog eens blijvend. Het boek staat vol handige tips en  principes om je leven te veranderen. Het bevat onder andere tips over:

  • Hoe je wekelijks twee kilo lichaamsvet kunt verbranden.
  • Waarom hardlopen averechts werkt.
  • Hoe je snel een voldaan gevoel kunt krijgen.
  • Kant-en-klare boodschappenlijst met lekkere producten die je helpen bij het afvallen.

Het 7X7 Afslank receptenboek is werkelijk een life changer en voor menigeen de nieuwe manier van afvallen. Wilt u een gezonde levensstijl en een blijvend goed figuur dan wordt dit boek misschien wel uw afslankbijbel.


Tags: Snel afvallen,goedkoop, dieet, sporten, 7x7 afslank receptenboek
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: GreenFlamingo.
Publicatie datum: 2014-12-30
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving