aanmeld knop
dot

Op huwelijksreis naar Sicilië

Hawaii.jpg
Bij een huwelijksreis denken de meeste Nederlanders spontaan aan Venetië. Hoewel dit een zeer romantische plek is om naar toe te gaan, lijkt ons Sicilië een nog betere oplossing om dit te vieren. In dit artikel leggen wij uit waarom Sicilië de place to be is op dit gebied.

Sicilië kent ten eerste veel romantische plekjes, privéstranden, hotels en steden. Als je eens (budgettair) gek wil doen, kan je een kamer boeken in het hotel “Honeymoon Sicily” waar je kan genieten van panoramische uitzichten op de zee en de vulkaan Etna vanuit jouw jacuzzi op het terras van je luxesuite.

 

Het eiland Sicilië

Vooral de veelzijdigheid van het eiland maakt het een geweldige plaats om als koppel te vertoeven. Voor de avonturiers is er in het binnenland veel te beleven terwijl je ook enkele dagen aan het strand kan uitrusten. Je zal merken dat hiking hier enorm populair is en ook ondersteund wordt door geweldig opgestelde wandelroutes op alle niveaus.

 

Rondreis Sicilië

Om van dat alles te genieten, kan je ervoor opteren om een rondreis in Sicilië te maken. Op deze manier kan je verscheidene plaatsen ontdekken en ten volle genieten van het hele eiland. Vind je rondrijden met een auto of bus maar niets, kan je ook een cruise boeken die je langs alle belangrijkste steden en uitstappen voert.

 

De Etna Vulkaan

Bij een bezoek aan Sicilië moet je de vulkaan Etna zeker van dichtbij gezien hebben. ’s Morgens kan je beginnen aan de bergtop om tegen de middag te genieten van een prachtig uitzicht. Wij raden aan om dit voor 9 uur te doen gelet op het feit dat er dan meerdere bussen vol toeristen aankomen. Altijd leuk om als bijna enige toerist boven aan te komen!

 

Palermo

Bijna elke stad biedt veel opportuniteiten voor een romantische avond. Culinair is Sicilië ronduit indrukwekkend door zijn variëteit in het eten en de lokale wijnen. Verder kan je in Palermo ook genieten van toneel en opera. Als je naar de cinema gaat, moet je wel oppassen dat je een Engels gesproken film neemt omdat Italianen vaak hun films dubben. Je zal wel moeten leven met Italiaanse ondertitels maar op deze manier kan je ook nog wat Engels leren.

 

Huwelijksreis naar Sicilië

Sicilië is gewoon één van de meest romantische plaatsen ter wereld. Romantiek en een Sicilië rondreis gaan gewoon hand in hand. Het is dan ook een geweldige aanrader om als net getrouwd koppel te genieten van Sicilië.


Tags: huwelijksreis Sicilie Italie vakantie Etna vulkaan
Artikel geschreven door: Xasthur.
Publicatie datum: 2015-01-02
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving