aanmeld knop
dot

Last van overmatig zweten?

artsen.jpg
Wanneer zweten als onaangenaam ervaren wordt noemen we dit meestal overmatig zweten of overmatige transpiratie. De klachten die zich voornamelijk voordoen zijn onaangename geur of een buiten normale hoeveelheid vocht die voortkomt uit het zweten. Op veel verschillende plaatsen is het mogelijk om overmatig te transpireren bijvoorbeeld de handen, voeten of oksels, ook is het mogelijkheid dat het zweten het hele lichaam betreft.

Onaangename situaties

Er kunnen nare situaties ontstaan door overmatige transpiratie, wanneer je in dagelijkse situaties bijvoorbeeld een onaangename geur met je meedraagt kan dit rare situaties opleveren. Er zijn verschillende maatregelen die je kunt treffen om rare situaties te voorkomen.

  • Regelmatig wassen.
  • Tijdens het wassen goed de zeepresten wegspoelen.
  • Goed afdrogen na het wassen.
  • Slechts 1 dag kleding dragen waardoor je een nieuwe dag niet begint met kleren die al naar zweet ruiken.
  • Draag wollen of katoenen kleding.  
  • Gebruik een goede deodorant of nog beter; een anti transpirant.

Behandeling met botox

Naast bovenstaande tips blijven veel mensen nog steeds veel klachten houden van overmatige transpiratie. Botox is een middel dat vaak gebruikt wordt voor het verminderen van overmatig zweten. Wanneer er botox wordt ingebracht op de plek waar de productie van zweet plaatsvindt zal de zweetproductie aanzienlijk verminderen tot ongeveer negentig procent. Het effect van de behandeling is al na enkele dagen goed te merken, het effect is niet permanent maar ongeveer voor zes tot negen maanden lang. Wanneer het effect van de botox afneemt is het geen probleem om opnieuw een behandeling te ondergaan.

 

Ervaring van de arts

Wanneer je op zoekt gaat naar een cosmetisch arts is het belangrijk dat je goed oplet naar de hoeveelheid ervaring waarover een arts beschikt. Het resultaat van de behandeling heeft grotendeels te maken met de ervaring van de arts. Robert Schoemacher is cosmetisch arts met maar liefst meer dan 25 jaar ervaring met botox.

 

Gratis consult

Het is tijdelijk mogelijk om persoonlijk advies te krijgen van niemand minder dan Robert Schoemacher zelf. Daarnaast is het ook mogelijk om via de website een afspraak te maken voor een botox behandeling tegen overmatig zweten bij Robert Schoemacher. De wachttijd voor een behandeling is niet lang, meestal is het mogelijk om binnen enkele weken terecht te kunnen. 

 

Tips tegen overmatig transpireren

Snel vet verbranden

Afslank en dieet hulpmiddelen

Afvallen zonder dieet


Tags: botox behandeling, zweten, transpireren, veel zweten, overmatig zweten
Artikel geschreven door: Manon.
Publicatie datum: 2015-01-08
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving