aanmeld knop
dot

Rode wijnglazen als cadeau

wijn.jpg
Rode wijnglazen zijn het perfecte cadeau als je naar iets unieks opzoek bent. Al helemaal als je opzoek bent naar een cadeau wat niet iedereen geeft. Een fles rode wijn is misschien wat afgezaagd, maar een wijnglas is speciaal. Lees hier verder waarom je zou kunnen kiezen voor een glas in plaats van een fles.

Rode wijnglazen zijn een uitstekend cadeau voor een echte wijnliefhebber. Van een relatiegeschenk tot een verjaardagscadeau wijnglazen doen het eigenlijk altijd wel goed. Als je echt wil uitpakken met een verjaardagscadeau dan kan je overwegen om kristallen wijnglazen te kopen. Kristal staat garant voor luxe en kwaliteit. Sommige webwinkels verkopen de glazen inclusief een officieel certificaat. Je geeft zo echt een cadeau met een keurmerk. Het fijne van rode wijnglazen als cadeau is dat het origineler is dan gewoon een fles rode wijn. Een fles rode wijn gaat natuurlijk op den duur op. Terwijl de glazen zelf nog jaren meegaan en waar een echte wijnliefhebber gewoon nog jaren van kan genieten.

 

Bohemisch kristal en Zwitsers kristal

Natuurlijk zit je wel gebonden aan een bepaalt budget. Je kan niet zomaar voor heel veel geld een cadeau kopen. Als je denkt aan rode wijnglazen van kristal dan denk je meteen aan een hoog prijskaartje die hieraan hangt. Dit hoeft natuurlijk allemaal niet en je kan ook kiezen voor kristalglas uit een ander land.  Bohemisch kristal is bijvoorbeeld net zo mooi als Zwitsers kristalglas. Het grote verschil? Het komt uit de Bohemen en daar zijn de loonkosten een stuk lager dan in Zwitserland. Je kan zo dus al een set kristallen wijnglazen cadeau geven voor € 12. Een budget dat absoluut nog wel moet lukken als cadeautje. Rode wijnglazen zijn er voor ieders budget. Kijk eens bij: Rode wijnglazen

 

Rode wijnglazen als kerstpakket

Je eigen kerstpakketten maken is vaak een stuk origineler omdat je zelf kan bepalen wat je erin doet. Heb je veel wijnliefhebbers op kantoor? Versas je personeel eens met een cadeaubon voor een wijnproeverij en geef hierbij ook direct een setje rode wijnglazen van echt kristal. Je kan zo je personeel echt verwennen of er gewoon een mooie fles rode wijn bij geven. Laat zien dat je origineel kan zijn met wijnglazen, maar informeer wel even of iedereen het net zo fijn zou vinden om wijnglazen cadeau te krijgen. Misschien heb je helemaal geen wijnliefhebbers op kantoor. Hoe je hier achter komt? Organiseer eens een vrijdagmiddag proeverij in plaats van een borrel en veras je personeel met een unieke fles wijn. Je weet zo van te voren of je kerstpakket in de smaak gaat vallen met rode wijnglazen als cadeau.

 

Rode wijnglazen voor vaderdag

Is jouw vader ook een echte wijnliefhebber? Maar heb je nog steeds geen goede wijn kunnen vinden of wordt het geven van een fles wijn nu wel een beetje afgezaagd. Kies dan eens voor een wijnglas voor de afwisseling, maar ook om je vader eens echt te verwennen met een cadeau waar hij iedere dag iets aan heeft.

 


Tags: rode wijnglazen, kristallen wijnglazen

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: melissa.
Publicatie datum: 2015-01-13
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving