aanmeld knop
dot

Skylanders. Game en poppetjes

Skylanders.jpg
Het game Skylanders is ongekend populair. Ook de poppetjes die via de game geactiveerd kunnen worden, zijn een heel slim bedenksel. Als je de game hebt kan je de poppetjes los kopen, en het poppetje met een code activeren in de game. Skylanders characters zijn dan ook enorm populair en er gingen in Nederland al meer dan een miljoen over de toonbank

Game Skylanders is een ware hype. Blijkbaar doet fanasie het beter dan ooit. Het succes an Pokemon is nog niet verbleekt maar er is nog genoeg ruimte voor iets wat er aan doet denken: Skylanders.

Het gaat om fantasiefiguren met elk hun eigen uiterlijk en bijzondere eigenschappen. Ben je in het bezit van Skylanders: Spyro’s Adventure dan kan je Skylanders poppetjes kopen en de poppetjes hebben een code waarmee je je characters in de game tot ‘leven’ kunt wekken.  Skylanders kan gespeeld worden op:

  • Wii
  • PlayStation 3
  • Xbox 360
  • Nintendo 3DS
  • PC

Skylanders zijn te verkrijgen bij: bekende speelgoedwinkels.

 

Spyro’s Adventure

Op 16 oktober 2012 mag je je verheugen om Skylanders Giants in je bezit te krijgen, de uitbreiding van Skylanders: Spyro’s Adventure.

 

Skylanders poppetjes

De Skylanders poppetjes die los gekocht kunnen worden, zijn echte ‘must haves.’ De poppetjes kunnen als speelgoed dienen, als verzamelobjecten of gewoon omdat je ze zo geweldig vindt, maar ze bevatten ook elk hun eigen in-game code. Een code die je in het game kunt invoeren waarna je het gekochte poppetje ook in de game kunt spelen.  Je kunt de poppetjes hier verkrijgen: Skylanders Poppetjes

 


 

Skylanders Giants: releasedatum 16 oktober 2012

 

Hoe werkt Skylanders?

Skylanders is een unieke game waarbij je kunststof actiefiguren kunt kopen die je op een portal plaatst en vervolgens met een USB connectie importeert naar je game. Elk actiefiguur kan gebruikt worden voor elk console, zoals Wii, PS3, Nintendo DS, PlayStation 3, Xbox 360. Je hoeft dus niet voor elke console nieuwe poppetjes aan te schaffen.  Het portal wordt Portal of Power genoemd. Dankzij het portal komt het poppetje als character in de game terecht en kan je er dus mee gamen. Op het poppetje worden ook de levels en vorderingen en items van de Skylanders opgeslagen. Je kunt de Skylanders ook op de PC game gebruiken. Bij de game zitten 3 figuurtjes, je kunt er vervolgens nog tientallen bijkopen.

 

Geschikt voor meerdere consoles

Een van de grootste voordelen van deze game is dat je de figuren op alle belangrijke consoles kunt spelen, dus op Wii, PS3, 3DS, PC, Xbox 350. Je kunt ook samen spelen en via de figuurtjes kan je je vaardigheden opslaan en meenemen naar het huis van je vriend om daar de boel weer in de game te importeren. Je kunt 30 figuren beheren, waaronder Spyro, de paarse draak.

 

Meerdere actiefiguren tegelijk spelen

Dat kan door er twee op de portal te plaatsen.

 

Skylanders: Spyro's Adventure

Je maakt kennis met 20 verschillende werelden waarin je levels behaalt, schatten zoekt, raadsels oplost, vijanden een lesje leert, jezelf steeds krachtige en machtiger maakt, items verdient en geld, enzovoorts. Ondertussen moet je de figuren Spyro en zijn vrienden bevrijden van Portal Master Kaos. Toch weer een strijd tussen goed en kwaad natuurlijk. Maar laten we eerlijk zijn: dat verveelt nooit.

 

Skylanders Giants

De uitbreiding van Skylanders 'Giants', kwamen in 2012 uit. Ook in de jaren daarna is Skylanders doorgegaan met het ontwikkelen van deze game. 


Tags: Skylanders, poppetjes, games, wii, PlayStation 360, skylander, 3ds, Kaos, Giants
Artikel geschreven door: TryOut.
Publicatie datum: 2012-08-06
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

gast - 2014-06-29 09:26:49  
meer manetjes van skylanders spyro's adverturen van doodskop,machik,teg,fras watereen,zap, Reageer
U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving