aanmeld knop
dot

Iphone 4 scherm kapot? Tip: Repareer het zelf!

iPhone5.jpg
Veel mensen denken dat het hun nooit zal overkomen: het laten vallen van hun iPhone. Helaas blijkt de praktijk anders en laten helaas veel mensen toch de telefoon vallen waardoor (wanneer je geen goede beschermhoes om de telefoon hebt) vaak het scherm van de telefoon kapot zal gaan.
ComputerComputer

Bijna iedereen kent wel iemand zijn omgeving waarvan de iPhone 4 is gevallen waardoor het scherm van de telefoon is gebarsten. Een iPhone 4 scherm  met een barst erin kan heel erg irritant zijn en soms door de scherpe randjes van de barst zelfs gevaarlijk. Voorheen was het erg kostbaar om het scherm van de telefoon te vervangen en wanneer je dit gedaan wilde hebben was er een mogelijkheid dat je lang moest wachten op de reparatie. Tegenwoordig is het zo dat je door middel van handige reparatie video’s zelf je iPhone 4 scherm vervangen bij Fixjeiphone. Veel mensen vinden het niet meer nodig om de iPhone te late repareren bij een dure reparateur en willen dit graag zelf doen voor het besparen van tijd en kosten.

 

Belangrijk bij de reparatie

Tijdens de reparatie van het scherm is het erg belangrijk dat je op enkele aspecten let zodat je hier niet mee in de fout gaat. Enkele belangrijke aspecten waar je moet opletten tijdens het vervangen van het iPhone 4 scherm zijn:

  • Gebruik originele onderdelen en geen goedkope namaak onderdelen. Goedkope copy onderdelen kunnen niet naar behoren functioneren en daarnaast je telefoon zelfs beschadigen. Er is een groot risico dat de onderdelen of niet werken of op zeer korte termijn nogmaals vervangen dienen te worden omdat ze snel kapot gaan.
  • Gebruik een handige mat om de losse onderdelen van je iPhone 4 op te bergen zodat je deze niet kwijt raakt en weet waarvan de onderdelen vandaan komen en ze later ook weer op de juiste plaats in je telefoon weet te plaatsen.
  • Een goede gereedschapsset is het halve werk.  Voor het repareren van het iPhone 4 scherm is het belangrijk dat je het juiste gereedschap gebruikt. Bij slecht gereedschap kan je de telefoon of telefoononderdelen beschadigen. 

Andere iPhone onderdelen bestellen in webshop

Naast het aanschaffen van het scherm van een iPhone-4 is het ook mogelijk om andere onderdelen te bestellen via de webshop van Fixjeiphone. Bij Fixjeiphone kan je erop vertrouwen dat de onderdelen van zeer goede kwaliteit zijn en daarnaast ook nog eens heel erg snel worden geleverd. Samen met de handige reparatie handleidingen kan je eenvoudig zonder hulp van anderen de iPhone repareren.

 

Hulp nodig?

Veel mensen gebruiken dagelijks de reparatievideo’s van Fixjeiphone.nl. Soms kan het voorkomen dat mensen er niet uitkomen tijdens het reparerend van de iPhone 4. Wanneer je er niet uitkomt is het altijd mogelijk om een vraag te stellen of zelfs contact op te nemen met een van de reparateurs van Fixjeiphone. 

 

iPhone 6, laatste nieuwtjes

iPhone 5 los kopen, of een abonnement?
iPhone op vakantie


Tags: iPhone reparatie, iphone 4, iphone onderdelen, Fixjeiphone
GamesGamesArtikel geschreven door: Hagrid.
Publicatie datum: 2015-01-24
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving